Ed Sheeran

Ed Sheeran

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Ed Sheeran. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Tijekom priprema turneje za prodaju, često zaprimamo upite vezane uz koncerte i prodaju ulaznica. Sastavili smo priručnik kako bi vam pomogli s procesom kupovine. Naporno radimo kako bi osigurali da ulaznice dobiju pravi obožavatelji.


Sve ulaznice će i za ovaj koncert biti personalizirane tako da Vas molimo da prilikom kupovine navodite ime osobe koja će ići na koncert. Naknadne izmjene imena su moguće uz nadoplatu od 74,00kn te uz vraćanje originalnih ulaznica.


Personalizacija ulaznica podrazumijeva da će na ulaznici biti ispisano ime osobe koja ide na koncert.


Ako kupujete više od jedne ulaznice (moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice), potrebno je navesti ime samo jedne osobe koja će ići na koncert. Ime te osobe će biti navedeno na svim ulaznicama te svi zajedno moraju ući na koncert u isto vrijeme. Prilikom ulaska, potrebno je pokazati ulaznice, potvrdu narudžbe i osobnu iskaznicu kako bi podaci odgovarali. Samo ti dokumenti omogućavaju ulaz na koncert i nisu prenosivi na drugu osobu.


Ako je narudžbu radio npr. roditelj osobe koja će ići na koncert i podaci roditelja su ispisani na ulaznici, dovoljno je da se podudaraju prezimena osobe koja je kupila ulaznice i osobe koja ide na koncert.


Ako ulaznice kupujete kao poklon, molimo Vas da odmah navedete ime i prezime osobe za koju kupujete.


Ulaznice nije moguće vratiti niti zamijeniti za druga mjesta i drugi koncert.


Molimo Vas da pazite na ulaznice jer ih nije moguće ponovno izdati u slučaju gubitka.


Prodaja ulaznica počinje 27.9.2018. od 11:00, a koncert će se održati 28.6.2019.


Sve ulaznice koje nisu kupljene putem službenih kanala prodaje, bit će proglašene nevažećima i neće se moći iskoristiti za ulaz.


Prije početka kupovine, molimo vas da otvorite korisnički račun na eventim.hr te da se prijavite kako bi što prije uspjeli kupiti ulaznice.


Prijavljeni u vaš korisnički račun možete biti najdulje 25min nakon čega će vas sustav automatski odjaviti. Također, kupovinu ulaznica morate završiti u roku od 25min. Tijekom plaćanja, postoji mogućnost, ovisno o uvjetima vaše banke, da će vas sustav zamoliti da autorizirate kreditnu karticu putem tokena koji izdaje vaša banka.
Plaćanje je moguće isključivo VISA i MasterCard karticama.


Koliko iznosi nominalna cijena ulaznice?


Cijene ulaznica za koncert u Klagenfurtu su 94,00 EUR / 99,70 EUR.


Što je sekundardna prodaja ulaznica i pretprodaja sa ciljem zarade?


Sekundardna prodaja ulaznica i pretprodaja sa ciljem zarade je kada osobe kupuju ulaznice po nominalnoj cijeni i preprodaju ih po puno većim cijenama putem interneta na stranicama koje nisu odobrene za prodaju od samog izvođača. Time oštećuju prave fanove i onemogućuju im kupovinu ulaznica po nominalnim cijenama. Kako bi se spriječila sekundardna prodaja ulaznica, sve ulaznice će biti personalizirane. Organizator ima pravo provjere ulaznica i dokumenta na kojima je navedeno ime i prezime zajedno s fotografijom.


Gdje mogu kupiti ulaznice po nominalnoj cijeni?


Službene stranice za prodaju ulaznica su www.eventim.hr i www.oeticket.com.


Eventim i organizator imaju pravo poništiti ulaznice ako smatraju da kupac krši uvjete kupovine (preprodaja ulaznica, višestruka registracija kako bi se kupilo više ulaznica, preprodaja po puno većim cijenama od nominalne).


Koliko ulaznica mogu kupiti?


Po narudžbi i kupcu mogu se kupiti samo četiri ulaznice.


Ali nas ide više jer želimo ići kao grupa/obitelj?


U tom slučaju, morate napraviti novu narudžbu s drugim podacima kupca i drugom kreditnom karticom.


Kako mogu ući na koncert?


Kako bi ušli na koncert, molimo vas da sa sobom ponesete ulaznice, potvrdu narudžbe i osobni identifikacijski dokument na kojem je Vaša fotografija.


Postoji li dobno ograničenje za ulazak na koncert?


Sve informacije o dobnom ograničenju će biti napisane na stranicama gdje se mogu kupiti ulaznice.


Smijem li unijeti kameru na koncert?


Profesionalne kamere i opreme za snimanje su strogo zabranjenje. Osobne i amaterske kamere, kao i kamere na pametnim telefonima su dozvoljene.


Ne mogu ići na koncert i želim prodati ulaznice. Što da napravim?


Molimo Vas da nas kontaktirate na info@eventim.hr.


Kada ću zaprimiti ulaznice?


Jedini način dostave će biti poštanska dostava, a ulaznice će biti poslane nakon zaprimljene uplate.


Koliko ranije moramo doći na koncert?


Informacije možete pronaći na službenim stranicama lokacije gdje se održava koncert. Savjetujemo da dođete dovoljno ranije kako bi ušli prije početka koncerta.


Kako mogu doći do ulaznica za osobe s invaliditetom?


Sve informacije i ulaznice možete zatražiti na rollstuhlinfo@oeticket.com ili na 0043 1 96096


Edward Christopher Sheeran (17. veljače 1991.), poznatiji kao Ed Sheeran, britanski je pjevač. 2011. godine Ed samostalno objavljuje extended play pod nazivom No. 5 Collaborations Project te ga tada primjećuju Elton John i Jamie Fox. Prvi album nazvan + (plus) izlazi 9. rujna 2011. te je s tim albumom postigao mnoge uspjehe. Najuspješnija pjesma sa tog albuma, The A team, donijela mu je Ivor Novello Award za najbolje uglazbenu pjesmu i najbolji tekst. 2012. godine , Sheeran osvaja Brit Award za najboljeg britanskog muškog solo umjetnika.


2012. godine, Sheeran se predstavio i međunarodnoj publici, nakon što je napisao pjesme za One Direction, te gostovao na četvrtom albumu Taylor Swift, Red. Većinu 2013. godine proveo je na turneji sa Swift, otvarajući njene koncerte.


Početkom 2014., ponovno je bio nominiran za nagradu Grammy, ovoga puta za najboljeg novog glazbenika. U studenom 2013., Sheeran je izdao pjesmu, "I See Fire", koju je skladao za soundtrack filma Hobit: Smaugova pustoš.


Diskografija


+ (2011.)
x (2014.)
÷ (2017.)