Učitavanje...

Slobodne Damir Urban ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Damir Urban. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno.
Djeca do 12 godina ulaze besplatno.

Rokerski Božić u Arsenalu!

22. prosinca s početkom u 22 sata, Ilirijin Arsenal ugostit će jednog od najvećih hrvatskih rock glazbenika Urbana i njegovu četvorku. 

Umjetnik koji u svojim stihovima, često prepunim jakih metafora, progovara o velikim ljudskim temama, ljubavi, sreći i gubitku, ali i svakodnevici i malim stvarima ni ovaj put vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon nekoliko godina koncertnog izbivanja iz Arsenala, a i duže koncerte pauze povodom rada na novom albumu, jedan on naših najimpresivnijih live bendova fanovima vraća jednu od najljepših blagdanskih navika, a koncert će biti ispunjen najznačajnijim pjesmama karijere.

Ne propustite jedinstvene Urbanove skladbe 'Mjesto za mene', 'Black Tattoo', 'Nokturno', 'Mala truba' 'Budi moja voda' i brojne druge 22.12. u Arsenalu! 

Damir Urban je hrvatski pjevač, tekstopisac i gitarist.

Svoj prvi javni nastup imao je na riječkoj rock sceni kao šesnaestogodišnjak sa sastavom "La bellona".

Tijekom 1986. godine nastaje sastav Laufer u kojoj je autor tekstova, suautor glazbe i vodeći vokal. Prvi album Laufera "The best of...", s hitovima "Budi moja voda", "Svijet za nas", "Lopov Jack" i drugi, izlazi 1993. godine.

Godine 1996. izdaje prvi samostalni album, "Otrovna kiša" koji je snimio uz pomoć prijatelja okupljenih pod imenom "4". Album je nominiran za nagradu Porin u tri kategorije. Dvije godine kasnije, izlazi drugi album, "Žena dijete", za kojeg osvaja Porina za najbolji rock album i najbolji album alternativne glazbe. Pored Porina, album je osvojio i nekoliko "Crnih mačaka" te od strane glazbenih kritičara proglašen jednim od deset najboljih albuma desetljeća. U listopadu i studenom 2004. godine u studiju G.I.S. u Rijeci snima svoj treći album, "Retro“.

U svibnju 2011. snima videospot za pjesmu „Black Tattoo“, gdje mu je partner čelist Stjepan Hauser, a spot služi kao najava budućeg albuma tandema Urban i Hauser.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Damir Urbana u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka