CRNOGORAC U KREVETU

CRNOGORAC U KREVETU

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za CRNOGORAC U KREVETU. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Trajanje: 120 minuta

Autor: Pedja Šuškavčević

Igraju: Pedja Šuškavčević i Ana Šimundža Selski

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres. Sat i pol vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu". Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Pedja Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije. Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u četrnaest raspordanih predstava u Splitu,1200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku...jer ova se koemdija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na pitanje glumcu da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara:

„Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već četrnaest predstava 'Crnogorac u krevetu' i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju 'urnebesnom komedijom', a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…“

𝐎𝐁𝐀𝐕𝐈𝐉𝐄𝐒𝐓 : 𝑍𝑎 𝑢𝑙𝑎𝑧𝑎𝑘 𝑢 𝑑𝑣𝑜𝑟𝑎𝑛𝑢 𝑝𝑜𝑡𝑟𝑒𝑏𝑛𝑎 𝑗𝑒 𝐶𝑂𝑉𝐼𝐷 𝑝𝑜𝑡𝑣𝑟𝑑𝑎. 𝑀𝑜𝑔𝑢 𝑗𝑢 𝑝𝑟𝑖𝑏𝑎𝑣𝑖𝑡𝑖 𝑠𝑣𝑖 𝑘𝑜𝑗𝑖 𝑠𝑢 𝑐𝑖𝑗𝑒𝑝𝑙𝑗𝑒𝑛𝑖, 𝑝𝑟𝑒𝑏𝑜𝑙𝑗𝑒𝑙𝑖 𝐶𝑂𝑉𝐼𝐷 𝑖𝑙𝑖 𝑠𝑢 𝑛𝑒𝑔𝑎𝑡𝑖𝑣𝑛𝑜 𝑡𝑒𝑠𝑡𝑖𝑟𝑎𝑛𝑖 𝑜𝑑 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑛𝑒 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑖𝑛𝑠𝑘𝑜𝑔 𝑜𝑠𝑜𝑏𝑙𝑗𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑡𝑎𝑟 48 𝑠𝑎𝑡𝑖 𝑜𝑑 𝑝𝑟𝑒𝑑𝑠𝑡𝑎𝑣𝑒.