Cabaret ''SPLIĆANKE''

Cabaret ''SPLIĆANKE''

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje cabareta ''SPLIĆANKE'' u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o predstavi!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Cabaret ''SPLIĆANKE''. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Cabaret „Splićanke“ kreće na proljetnu turneju!

28.05. ZAGREB, TVORNICA KULTURE

29.05. PAZIN, SPOMEN DOM

01.06. ZADAR, HNK

Predstava koju je do sada pogledalo preko 16,000 gledalaca samo u Splitu, izaziva pozitivnu dozu smijeha kod publike, gdje god se ona održala.

Izvrsna predstava s izvrsnom glumačkom postavom prema tekstu i u režiji jedinstvenog Ivana Lea Leme, sastoji se od pet stand-up monologa odnosno ispovjednih priča Splićanki, ispričanih na prepoznatljivo komičan način kroz pjesmu, glumu, pa čak i striptiz. Glumačku postavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Dora Bogdanović i odnedavno Ana Uršula Najev. Ukratko, pet žena se susreću, a gdje drugo nego na Zavodu za zapošljavanja i svaka od njih priča kako su došle tu gdje jesu.

Kroz oštru ironiju i društvenu satiru Lemo nam prikazuje Split danas. Tim se pristupom pomalo ruga ponašajnim šablonama, društvenoj isključivosti, instant 'mudrosti' coelhovskog tipa, ali i tom pomalo provincijskom duh kako smo u svemu 'naj'. Prikazuje i kako istovremeno ne podnosimo nikoga tko strši te smo skloni ismijavanju i osudi, ali ponajviše konstantnoj opterećenosti s društvenom pripadnosti odnosno- 'šta će svit reć'.

Iako je najavljena i posljednja izvedba predstave, cabaret „Splićanke“ izazvala je toliko veliki interes publike da se na njezin zahtjev nastavlja i dalje prikazivati, što je dodatni pokazatelj uspješnosti predstave i činjenice da GKM Split ima još jedan HIT.

NE PROPUSTITE POGLEDATI OVU FENOMENALNU PREDSTAVU, STOGA NABAVITE SVOJE ULAZNICE NA VRIJEME PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR.