Bruno Mars

Bruno Mars  - Ulaznice

"Ovo sigurno nije bio uspjeh preko noći..."

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Bruno Mars. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Može se činiti da je Bruno Mars došao niotkuda kada se iznenada pojavio kao producent i glazbenik na hitu "Nothin 'On You" (B.O.B. ) a nakon toga i na megahitu Travie McCoy-a "Billionaire". No jedno je sigurno,  uspjeh nije došao preko noći! Bruno Mars je pravi multi-talent: pjevač, tekstopisac, producent i glazbenik koji se najugodnije osjeća u ulozi izvođača.  Njegove pjesme su autentične, jedinstvenog stila i emotivnog sadržaja. Uz izvanrednu kvalitetu zvuka brzo ulaze u srca njegovih slušatelja.

Brojne nagrade i nominacije za Grammy govore sami za sebe. Njegov debi album, "Doo-Wops & Hooligans " postao je hit diljem svijeta a prve turneje su rasprodane u rekordnom vremenu. To su  rezultati temeljeni na visokoj kvaliteti i autentičnom pristupu kod stvaranja glazbe.

Mada je neopisivo ponosan na svoje studijske snimke, Mars je spoznao najbolji način na koji uživa i otkriva svoju glazbu: koncertni nastupi sa svojim bendom u živo. "Ovaj dio uzbuđuje me najviše, pakiram pjesme i putujem svijetom s njima". Nakon studija, njegovo drugo najdraže mjesto je pozornica, okruženje sa svojim bandom. "Mislim da će atmosfera automatski privući ljude na naše nastupe u živo ", kaže Mars "Zato što radimo vraški dobar party. "