Asaf Avidan

Asaf Avidan  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Asaf Avidan. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Hrvatska publika u kolovozu 2021. konačno će dočekati taj jedan dan - premijerni nastup Asafa Avidana u Hrvatskoj!

Tvrđava sv. Mihovila predstavit će umjetničkog genijalca koji slovi za jednog od najboljih izvođača uživo, a publika će imati priliku premijerno čuti i materijale s njegovog posljednjeg albuma Anagnorisis, objavljenog u rujnu 2020. Nakon internacionalnog uspjeha, platinastih i zlatnih naklada studijskih albuma, nastupa na najvećim festivalima i rasprodanih solo turneja, ovaj se kantautor i multiinstrumenetalista vratio pod svjetla pozornice, a na europskoj turneji našla se i pozornica šibenske tvrđave.

ULAZNICE:

Koncert se trebao održati prošle godine, a kupljene ulaznice su važeće i za novi datum, 6.8.2021. Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju dodatnu pogodnost: popust od 15% na cijenu ulaznice, koji vrijedi za ograničen broj ulaznica.

Info vezan uz odgodu:

Organizator Tvrđava kulture Šibenik omogućuje povrat ulaznica kupcima kojima ne odgovaraju novi termini događanja. Pravo na povrat sredstava kupci imaju na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene u njihovo uredovno radno vrijeme, do 4.8.2021.

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva koji sadrži ID Narudžbe na info@eventim.hr.

Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.

Asaf Avidan je izraelski kantautor. Od 2006. do 2011. godine bio je dio grupe Asaf Avidan & the Mojos, a samostalno je objavio tri studijska albuma. Reckoning, njihov debitantski album, je postao jedan od najprodavanijih nezavisnih albuma u Izraelu. Nakon raspada 2011. godine, remiks singla "Reckoning Song" (2008.) njemačkog DJ-a Wankelmut - koji je dio pjesme One Day / Reckoning Song, postigao je široki komercijalni uspjeh širom Europe.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka