Andrea Bocelli

Andrea Bocelli  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Andrea Bocelli. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Poštovani kupci,


prenosimo obavijest organizatora koncerta (Star produkcija d.o.o.) Andree Bocellija u Ljubljani koji se trebao održati 7.3.2020.


"Koncert Andree Bocellija, koji se trebao održati 7.3.2020. u dvorani Stožice, odgođen je za 28. studeni 2020. godine.


Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi datum ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 10. ožujka do 23. ožujka 2020. na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr do 23.3.2020."


 


PROMOTER NOTICE – STAR PRODUKCIJA D.O.O.


Dear Customers!


Andrea Bocelli's concert, that was scheduled for 7th of March, has been postponed to 28th of November.


Tickets are valid for a new date. If the new date doesn't suit you, you can return your tickets from 10 March to 23 March 2020. Tickets can be returned to the point of sale where you have purchased them. Online customers, please contact info@eventim.hr till  23 March 2020.


Eventim d.o.o.


 


______________________________


Andrea Bocelli je talijanski pjevač (tenor), tekstopisac i producent. Rođen je 22. rujna 1958. godine u toskanskom mjestu Lajaticou, nedaleko od Pise.


Od rođenja je imao problema s očima zbog urođenog glaukoma. Godine 1970., u dobi od 12 godina, nakon nesreće na nogometnoj utakmici posve je izgubio vid.


Upisao pravni fakultet u Pisi. Kao student često je nastupao po barovima.


Karijera mu je počela 1992. godine kada se Bocelli javio na audiciju koju je organizirao talijanski pjevač Zucchero u potrazi za tenorom. Luciano Pavarotti je bio očaran talentom Andrea Bocellija.


Do danas Bocelli je prodao preko 70 milijuna albuma.

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Andree Bocellija u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka