POMOĆ

KORAK 1 – ODABIR ULAZNICA
KORAK 2 – REGISTRACIJA
KORAK 3 – DOSTAVA ULAZNICA
KORAK 4 – INFORMACIJE O PLAĆANJU I PRAVA PRILIKOM OTKAZIVANJA
KORAK 5 – POTVRDA O PLAĆANJU


Ukoliko trebate pomoć za korištenje ovih stranica, možete nas kontaktirati od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati na e-mail Kontakt obrazac.


UPUTSTVA ZA KUPOVINU ULAZNICA

Kada se odlučite za kupnju ulaznica za odabrani događaj, kliknite na njega. Zatim odaberite datum i vrijeme događaja ukoliko postoji više mogućnosti i pritisnite gumb "Ulaznice".
---------------------------------------------------------------------------------------------------
KORAK 1
ODABIR ULAZNICA


Na ovom koraku vam se prikazuju razne cjenovne kategorije, uključujući i opise vrsti ulaznica – sjedenje, stajanje, itd. Pojavljuju se i dvije mogućnosti odabira ulaznice, koje će biti objašnjene u koraku 2a i 2b.


VAŽNO:
odabrane ulaznice će ostati rezervirane u Vašoj košarici idućih 20 minuta, nakon čega rezervacija ističe. Korisnik može odabrati maksimalno 9 ulaznica za odabranu kategoriju. Ukoliko želite kupiti više, kliknite na "Odaberite dodatne ulaznice za ovaj događaj" iznad sadržaja u košarici.

KORAK 1a – KUPOVINA NAJBOLJIH MOGUČIH SJEDALA

Automatska sistemska rezervacija najboljih dostupnih sjedala u odabranoj cjenovnoj kategoriji.

KORAK 1b – ODABIR SJEDALA IZ PLANA DVORANE

Sjedala se mogu odabrati pomoću interaktivnog plana dvorane. Plan dvorane otvarate tako da kliknete na ikonu koja označava "Plan dvorane".

Za navigaciju i korištenje plana dvorane poslužite se navigacijskim tipkama + i -. Mjesta možete odabrati klikom na željenu označenu poziciju ili jednostavnim odabirom većeg broja mjesta u isto vrijeme tako da označite pozicije koje Vas zanimaju držeći lijevu tipku miša. Nakon odabira željenog broja ulaznica nastavite s kupnjom klikom na gumb "dodaj u košaricu".

---------------------------------------------------------------------------------------------------

KORAK 2
REGISTRACIJA


Za registraciju vam je potrebna e-mail adresa. Ako ste se već registrirali na našoj web stranici, kliknite na gumb "Postojeći korisnik" i unesite svoju lozinku *. Kliknite na "Pošalji & Nastavi" kako bi prešli na sljedeći korak.

* U slučaju da ste zaboravili lozinku, kliknite na link "Zaboravljena lozinka". Unesite svoju e-mail adresu koju ste prethodno registrirali i primit ćete mail s uputama kako promijeniti svoju lozinku.

Na dnu bi možete vidjeti "Sažetak narudžbe". Klikom na "Uredi Košaricu" može izbrisati ulaznice iz košarice. Klikom na "Primijeni kupnju" vraćate se natrag na kupnju. Klikom na link "Nastavi s kupovinom" možete napraviti odabir i ostalih događanja te ih dodati vašoj košarici.

Za ulazak u svoju "košaricu", pritisnite tipku sa simbolom košarice, koja se nalazi na vrhu stranice.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

KORAK 3
DOSTAVA ULAZNICA


Odaberite željenu vrstu dostave kupljenih ulaznica.

Ukoliko postoji više mogućih načina dostave / preuzimanja ulaznica, biti će vidljivi u sljedećem koraku.

"Dostava putem pošte" pokazuje sve moguće načine slanja i preuzimanja u republici Hrvatskoj. Ako želite da se ulaznice šalju u inozemstvo, odaberite "dostava u druge zemlje", gdje možete odabrati način isporuke za drugu zemlju. Molimo da unesete svoju adresu i odaberite način dostave / preuzimanja metode i želite li eventualno poklon pakiranja.

"Osobno preuzimanje ulaznica" vam omogućuje osobno preuzimanje ulaznica. Unesite podatke i odaberite mjesto primopredaje.

"Print @ Home" vam nudi mogućnost ispisa ulaznice kod kuće, na vlastitom pisaču. Unesite željene informacije.

Ukoliko popunite adresu, način dostave će biti vidljiv. Ako želite promijeniti adresu, molimo vas da ispunite polja označena sa *.

Odabir potvrđujete pritiskom na gumb Zatvori.---------------------------------------------------------------------------------------------------

KORAK 4
INFORMACIJE O PLAĆANJU


U glavnom prozoru na ovom koraku vidite odabir načina plaćanja. S "Voucher - Eventom poklon bon" također možete kupiti ulaznice online. U prazno polje unesite kod koji se nalazi na voucheru – Eventim poklon bonu i kliknite na "OK".


Za više informacija kliknite na željeni način plaćanja. Informirajte se o načinu plaćanja koji ste odabrali.

Također možete odrediti adresu na koju želite dobiti fakturu (koje može biti različita od adrese dostave) klikom na krpelja mogu obratiti za primitka računa koje unesete u sljedećem koraku. Za potvrdu odabrani način plaćanja, kliknite na gumb koji se nalazi na dnu odabranom načinu plaćanja.

Pod informacija o načinu plaćanja možete pronaći sažetak narudžbe, uključujući i troškove dostave, osobne podatke, adresu za dostavu, način dostave i način plaćanja koji ste odabrali. Ako želite nešto popraviti, možete kliknuti na gumb "Izmjeni".


---------------------------------------------------------------------------------------------------

KORAK 5

Sada ste dobili poruku da je vaša kupnja uspješno dovršena. U nekoliko minuta na vašu e-mail adresu primit ćete potvrdu, zajedno s brojem narudžbe. Potvrdni mail može se ispisati izravno klikom na ikonu pisača.

U slučaju da ste izabrali opciju print @ home (ispisivanje ulaznice kod kuće) ulaznice se štampaju direktno iz košarice klikom na oznaku štampaća (korisnički račun na www.eventim.hr), kliknite na njega i slijedite upute za ispis ulaznice.

Za sva ostala pitanja vezana uz proces naručivanja i kupovine molimo potražite na stranicama s pitanjima i odgovorima (FAQ)

Ako vam je potrebna pomoć, molimo da nas kontaktirate na: info@eventim.hr