željko samardžić 02042022 - Tickets

Željko Samardžić

There are no active performances for this event!

Event details

Dragi kupci,

objavljujemo bitne informacije vezane za koncert Željka Samardžića u Areni Zagreb.

** Podsjećamo da ulaznice kupljene za 8.3.2022., a za koje nije zatražen povrat, VRIJEDE za 2.4.2022 i nije ih potrebno mijenjati. Sa starim ulaznicama (na kojima je stari datum) ulazite na koncert.

Previđeno je da se vrata Arene Zagreb na dan koncerta otvore u 18:30 sati, a predviđeni početak koncerta je u 20:00 sat.

Za ulaz na koncert potrebno je imati:

- ILI važeću COVID potvrdu

- ILI liječničku potvrdu o preboljenju

- ILI rezultat negativnog testiranja ne stariji od 48h.

- OBAVEZNO JE predočenje identifikacijskog dokumenta.

Prilikom ulaska molimo da pripremite:

- svoje ulaznice (svaka osoba neka ima svoju ulaznicu),

- svoje COVID potvrde/važeće negativne testove/liječničke potvrde o preboljenju

- OSOBNE ISKAZNICE / IDENTIFIKACIJSKI DOKUMENT.

OBAVEZNO je isprintati svoje print@home ulaznice na A4 papir laserskim printerom, ulaznice nije potrebno printati u boji.

Svoje print@home ulaznice presavinite prema uputama koje su navedene na njima (kako bi dobili format ulaznice s kojom ćete moći ući u Arenu Zagrebu).

Bez isprintane ulaznice nećete moći ući na koncert.


Testiranje će biti omogućeno ispred Arene Zagreb (na podestu kod blagajni između ulaza A i D) na dan koncerta od 16:00 do 20:00 sati, uz predočenje ulaznice za koncert.

Kako bi izbjegli gužvu i ušli na vrijeme na koncert iskoristite mogućnost ranijeg testiranja.

Testiranje je omogućeno po cijeni od 50 kn UZ PREDOČENJE ULAZNICE.

Djeca do 12 godina ne trebaju COVID potvrdu ili negativan test.

Ukoliko imate nekih poteškoća prilikom ulaska, molimo da se javite na Eventim blagajnu (koja će se nalaziti između ulaza C i D). Blagajna će raditi od 15:00 na dan koncerta.

Ugodan provod želi Vam EventimHR

***

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Veliki koncert Željka Samardžića „U ime ljubavi“ ima novi datum. Koncert koji se trebao održati u utorak 8. ožujka na Dan žena prebacuje se na subotu 2. travnja 2022.

Sve kupljene ulaznice za koncert 8. ožujka vrijediti će za novi datum, a povrat novca za one kojima novi datum ne odgovara moguć je od 24.02.2022. do 08.03.2022.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 08.03.2022., a ako ste ulaznice kupili online, povrat sredstava možete ostvariti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 08.03.2022 do ponoći.

Zahtjev je potrebno poslati s email-a na koji je narudžba vezana i potrebno je ili napisati ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom.

***


Željko Samardžić je rođen 3.10.1955. godine u Mostaru. Na sebe je skrenuo pažnju

na festivalu „Prvi aplauz“ koji je održan 1973. godine u Banja Luci sa pjesmom Moja Marija.

Od 1992. godine karijeru nastavlja u Beogradu, a 1995. na Budvanskom festivalu

dobiva nagradu stručnog žirija za interpretaciju pjesme Sipajte mi još jedan viski. Od te

godine koja je bila prekretnica u njegovoj karijeri redaju se mnogi hitovi poput Grlice,

Da me nije, Slutim, Dobar dan tugo, Stari lav, 9000, Ljubavnik, Stani mi na crtu Ljubavna adresa, Mesec u vodi, U ime ljubavi, ...... pa sve do hitova sa posljednjeg snimljenog albuma „Mila“ (Baš šteta, Nisi ti za male stvari, Oči tvoje….), dueta: Aleje ljubavi sa Crvenom jabukom, Ima nade s Jelenom Rozgom, Šteta baš sa Nedom Ukraden itd. Kao potvrda svega stižu mnogobrojna priznanja poput Oskara popularnosti, Melka i dr.

Do danas je snimio 14 albuma u izdanju renomiranih diskografskih kuća koji su se prodali u preko 3.000.000 primjeraka.

Željko Samardžić od 1996. godine održava svoje solističke koncerte širom prostora ex Yu, Europe, Amerike, Kanade i Australije, a samo u Sava Centru u Beogradu je održao 40 koncerata te još 5 koncerta u beogradskoj Areni. Velike koncerte održao je i u Sarajevu (u Skenderiji i Olimpijskoj dvorani Zetra), Zeničkoj Areni, Skopskoj VIP areni Boris Trajkovski, Spaladium Areni, a nakon 12 godina ponovno dolazi u Arenu Zagreb održati veliki koncert povodom Dana žena.


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. U slučaju da posjetitelj nema važeću Covid potvrdu ili važeći negativni Covid test na dan koncerta ulaz na koncert nažalost neće biti moguć, a kupac nema pravo na povrat novca sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, ako sjede roditelju u krilu.