zeljko pervan izlazak iz ormara - Tickets

Željko Pervan ''Izlazak iz ormara

There are no active performances for this event!

Event details

[Obavijest organizatora]

Predstava Željka Pervana, zakazana za četvrtak 30.9.2021. u Karlovcu, odgođena je za 8.10.2021.

Ulaznice za stari datum vrijede i za novi termin.


Ako Vam novi termin održavanje ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 3.10.2021. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti do 3.10.2021. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.

***
ŽELJKO PERVAN „Izlazak iz ormara“


Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu s novom hit predstavom - „Izlazak iz ormara“!


„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

 Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i pol svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!