valjak i prijatelji arena pula 2022 - Tickets

Valjak i prijatelji

There are no active performances for this event!

Event details

Koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će se ovog ljeta i u Areni u Puli

Uz glazbene goste i vjernu publiku, članovi benda Parni valjak u Puli će nastupiti 25. lipnja


Nakon iznimnog nastupa održanog krajem ožujka u prepunoj zagrebačkoj Areni, članovi benda Parni valjak najavljuju novi susret sa svojom publikom. Potaknuti upravo njihovom reakcijom i porukama podrške, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će i u okruženju predivne Arene u Puli, ovog ljeta, točnije 25. lipnja.


Aki Rahimovski imao je posebnu vezu s ovim gradom, gdje ga pamte po velikodušnom humanitarnom radu, a nagrađen je i Poveljom počasnog građanina grada Pule. Kako je istaknuto i u objavi benda Parni valjak na društvenim mrežama, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” u okruženju predivnog pulskog amfiteatra ponovno će okupiti Valjkove glazbene prijatelje i vjernu publiku, kako bi zajedno kroz glazbu slavili život jednog od najvećih rock pjevača naših prostora.


Vrhunska izvedba i interakcija s publikom i ovu će koncertnu večer učiniti posebnom, uz čaroliju satkanu u pjesmama Parnog valjka; pjesmama koje su obilježile živote brojnih generacija, pjesmama uz koje smo odrastali, zaljubljivali se, smijali se i plakali.


Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” najavljen za 25. lipnja u Areni u Puli bit će dostupne u prodaji od petka, 15. travnja točno u podne, putem sustava Eventim.hr.


***


Osobe u invalidskim kolicima i jedna osoba u pratnji ulaze besplatno.

Djeca do 8 godina ulaze besplatno, sjede roditelju u krilu.