stand up made ib bosnia - Tickets

Stand up comedy show MADE IN BOSNIA

There are no active performances for this event!

Event details

Stand up comedy Made in Bosnia ponovo na turneji u Hrvatskoj

Stand up komičari Hazim Mujčinović i Filip Andronik, koji nastupaju u sklopu showa „Stand up comedy Made in Bosnia“, ponovno su tu! Nakon što se raspao cijeli svijet u protekle tri godine, a sa njima i ovaj komičarski duo, vrijeme je da se krenemo vraćati u normalu unatrag - prvo od sastavljanja Hazima i Filipa, onda vraćanjem cijena goriva na stare, ponovno povećanje pakovanja keksa i tako redom svega što je propalo unatrag koliko nas nije bilo!

A za slučaj da mislite da svijet nepovratno ide u propast, nema veze, idemo u propast zajedno.

Njihov show je svojevremeno okarakterisan kao najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više stotina puta je izvođen u klubovima u domovini a i u zemljama regije te inostranstva. Nema gdje nisu nastupali, koje fore izvaljivali i ako vam je neko pričao da je bio na super smiješnom nastupu, velike su šanse da je bio upravo na "Stand up comedy in Bosnia". A ako ste vi razmišljali "kako to da ovi ostali nastupi nisu smiješni kao taj o kojem su mi govorili" - e, to je zato što niste gledali i slušali Hazima i Filipa.

Ako vas je oduvijek vas zanimalo da li Bosanci mogu napisati "Ne parkiraj" na vrata garaže, a da im sva slova stanu, ili pak zašto u avionima skaču sa sjedišta pri slijetanju kao da se voze autobusom pa ne žele da im promakne stanica, onda je ovaj show prava stvar za vas.

Bosanci dolaze u Hrvatsku! Ovaj put bez mješalica za beton.


Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, pratnja plaća ulaznicu.

Djeca iznad osam godina moraju imati ulaznicu.