simple minds zagreb 2022 - Tickets

Simple Minds

There are no active performances for this event!

Event details

[Obavijest organizatora - Los Angeles]


Koncert grupe Simple Minds, koji se trebao održati 6.7.2021. u Zagrebu, ima novi datum!

Novi datum održavanja je 30.6.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.


Ako vam novi datum ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 20.7.2021.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti na info@eventim.hr do 20.7.2021.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Kupcima ulaznica za VIP tribinu osiguran je zaseban šank, zaseban WC i zaseban ulaz.


LAA PREDSTAVLJA

SIMPLE MINDS

40 YEARS OF HITS WORLD TOUR 2020

ŠRC ŠALATA

30. LIPNJA 2022. 

Zagreb, 6. veljače 2020. – Grupa Simple Minds donosi 30. lipnja 2022. na stadion Šalata svoju veliku svjetsku turneju “40 Years Of Hits”. Šest godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa. 

Simple Minds – “Don’t You (Forget About Me)” 

Svirat ćemo dva duga seta” – objašnjava frontman Jim Kerr. “Turneja mora biti posebna, pa smo se jako dobro pripremili. Čut ćete sve klasike i sve velike pjesme, a za hard core fanove izvest ćemo stvari koje nismo dugo svirali”. Proslavu 40 godina rada Simple Minds će provesti u znaku ogromne svjetske turneje čiji europski dio je upravo otkriven. Uključivat će više od 53 arena i open air koncerata u 16 zemalja, a kulminacija se očekuje na nastupima u SSE Hydru u Glasgowu te, što se ovdašnje publike tiče, na zagrebačkoj Šalati što će biti jedini datum koji je bend posvetio našoj regiji. 

Simple Minds – “Belfast Child” 

Kao uvod u obljetničku akciju grupa je objavila čak dva izdanja – koncertni album “Live In The City Of Angels” i kompilaciju “40: The Best Of 1979 – 2019”. Live izdanje snimano je na dugačkoj sjevernoameričkoj turneji, dok je kolekcija hitova dosad najdetaljniji i najiscrpniji pregled fascinantne karijere jednog od najvećih otočkih bendova i uključuje 40 pjesama, od megahitova “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive & Kicking”, “Belfast Child”, “Mandela Day”, “Promised You A Miracle”, “Glittering Prize”, Waterfront”, “Sanctify Yourself”, “New Gold Dream (81, 82, 83, 84)”, “War Babies” do nove pjesme, obrade King Creosoteove “For One Night Only”. Sve njih uživo će čuti i naša publika 13. srpnja na omiljenom stadionu Šalata.

Simple Minds – “For One Night Only”

Simple Minds su danas drugačiji” – ističu osnivači i aktivni članovi Jim Kerr i Charlie Burchill. “Nismo promijenili postavu da bi bili cool već zato što je super imati u bendu odlične glazbenike.” Potvrdu da im izuzetno od ruke ide jednostavan plan benda (“Mi skladamo, snimamo i sviramo uživo”) kritike su koje su pratile i posljednji studijski album, “Walk Between Worlds” objavljen 2018. godine.