silente Čakovec - Tickets

Silente

There are no active performances for this event!

Event details

SILENTE

PIVOVARA LEPI DEČKI - ČAKOVEC

SUBOTA, 28. KOLOVOZA 2021.

Dubrovački bend Silente nastupit će u Čakovcu na otvorenom prostoru ispred pivovare Lepi dečki, u subotu 28. kolovoza.

Silente se vraćaju u Čakovec nakon punih šest godina na veliki samostalni open-air nastup. Jedan od koncertno najaktivnijih bendova u ovim mjesecima, nakon serije koncerata na obali, pred kraj ljeta dolaze na sjever zemlje, a bit će ovo prilika čuti sve najbolje iz repertoara benda.

Aktualan ogromni hit “Nikada ovako”, na krilima kojeg bend dolazi u Čakovec, našao se na ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi. Na istom popisu je i prijašnji veliki singl “Mene moje uši lažu” koji je osvojio radijske postaje, dok je u novu fazu benda uvela pjesma “Navečer se srca lome”.

Dvorište pivovare Lepi dečki sjajan je koncerti prostor koji je ovoga ljeta već ugostio imena poput Hladnog Piva, PipsChips&Videoclips, Bare i Majke ili Nipplepeople. Sada će u limitiranom kapacitetu sa svega 300 ulaznica u prodaji ugostiti dubrovački Silente.

Koncert je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Fizičke hard copy ulaznice krajem tjedna biti će dostupne i u Pivovari.

Ostane li ih, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 90 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.

Djeca do 7 g. ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.