placebo zagreb 2022 - Tickets

Placebo

There are no active performances for this event!

Event details

[Obavijest organizatora - Los Angeles]

Odgođen je koncert grupe Placebo koji se trebao održati 26.6.2021. u Zagrebu.

Novi datum koncerta je 27.6.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin koncerta.


Ako Vam novi termin održavanje ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 30.6.2021. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti do 30.6.2021. slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.

***LAA PREDSTAVLJA:

PLACEBO

ŠRC ŠALATA

SUBOTA, 27.06.2022.

Engleski alt-rock velikani Placebo vraćaju se u Zagreb i to na omiljenu gradsku pozornicu ŠRC Šalata u subotu 27.06.2022.

Nakon sada gotovo trogodišnje pauze od koncertnih aktivnosti, tijekom koje su u studiju radili na novim pjesmama, Placebo će se idućeg ljeta vratiti na velike pozornice svjetskih festivala. Upravo će Zagreb biti jedna od postaja koja će među prvima čuti kako one zvuče, a bend će fanove na Šalati podsjetiti i na prebogat katalog hitova iz cijele karijere.

Poznati po androgenom imidžu frontmena Briana Molka, glam-rocku i sirovim punk gitarama, Placebo je u dva desetljeća postao jedan od napoznatijih rock bendova današnjice s preko 12 milijuna prodanih primjeraka albuma diljem svijeta. Od istoimenog debi albuma koji je promijenio britansku glazbu, djelovao kao protuteža Britpopu i inspirirao mnoge bendove, Placebo je ušao u povijest s pet albuma koji su završili na ljestvicama deset najboljih u UK-u, surađivali su s izvođačima kao što su David Bowie, Robert Smith i Michael Stipe i imaju mjesto na vrhu britanske scene.

Ulaznice:

Early bird - 220 kn do 31.12.2020.

240 kn - od 01.01.2021. do 25.06.2022.

260 kn na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kn.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Kupcima ulaznica za VIP tribinu osiguran je zaseban šank, zaseban WC i zaseban ulaz.