november fest 1. dan 2022 - Tickets

November Fest 1.dan - Elemental/TBF  - Tickets

Event details

[Obavijest organizatora]

Zbog pogoršane situacije s pandemijom COVID-19 odgađa se November Fest koji se trebao održati 19. i 20. studenog 2021. u Domu sportova.

Novi datum održavanja festivala je 18. i 19. veljače 2022. također u Domu sportova.

18.2. nastupit će Elemental, TBF i posebni gosti Atomic Dance Factory, a 19.2. Silente, Neno Belan & Fiumens i posebna gošća DJ Rea.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin i nije ih potrebno mijenjati.

 

Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 30.11.2021. 

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.11.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

***


NOVEMBER FEST No1 - Briga o mudima ne čini nas ludima!

Oaza dobrog zvuka u legendarnoj dvorani Doma sportova 19. i 20. studenog

Ove jeseni, u studenom, po prvi put će se održati dvodnevni glazbeni festival November Fest. Tijekom dva dana na festivalu će nastupiti poznati miljenici publike koji će nakon dugo vremena legendarnu dvoranu, Dom sportova, ponovo pretvoriti u oazu dobrog zvuka. U petak 19.11. nastupaju TBF i Elemental, a u subotu 20.11. Silente i Neno Belan & Fiumens.

Povodom mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate i testisa, November Fest u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, također želi potaknuti na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja bolesti koje pogađaju sve veći broj muške populacije.

Koncerti počinju u 20 sati, a vrata male dvorane Doma sportova otvaraju se u 19 sati. Ulaznice za November Fest možete nabaviti preko sustava Eventim - ulaz će biti moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a za one koji ih nemaju, bit će omogućeno brzo testiranje na ulazu. Jednodnevne ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 100 kn do 11. listopada, a nakon toga, iste će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 200 kn, dok će cijena na dan koncerta biti 240 kn. Festivalske ulaznice nisu prenosive na drugu osobu. Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer briga o mudima ne čini nas ludima!


VAŽNE NAPOMENE

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 i identifikacijskog dokumenta. Brzo antigensko testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Dom sportova. Cijena testa bit će poznata naknadno. U slučaju ako nemate važeću digitalnu Covid potvrdu, odnosno, važeći negativan Covid test, povrat novca za kupljenu ulaznicu neće biti moguć. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljma koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

Djeca do devet godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja. Pratnja mora kupiti ulaznicu.


Cijena testiranja iznosit će 50 kn. Negativan test vrijedit će za oba dana festivala, odnosno, 48 sati.