nina badrić opatija 2021 - Tickets

Nina Badrić

There are no active performances for this event!

Event details

GLAZBENA BAJKA POD ZVIJEZDAMA

NINA BADRIĆ NASTUPIT ĆE 2. SRPNJA NA OPATIJSKOJ LJETNOJ POZORNICI

Nina Badrić jedna je od najomiljenijih pjevačica u regiji, a nakon velikog slavljeničkog koncerta u zagrebačkoj Areni u ožujku prošle godine, ovoga ljeta Nina će zapjevati na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 2. srpnja 2021. godine. Glazbenica koja je na sceni 30 godina u Opatiji će, ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, pripremiti nezaboravnu večer ispunjenu emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom.

- Jako sam uzbuđena što ću nakon više od godinu dana opet stati pred publiku. Ne bih ni sama mogla poželjeti ljepše mjesto za susret od čarobne Ljetne pozornice u Opatiji. Osjećam se kao da imam prvi spoj...ljeto, zvjezdano nebo, more i Opatija. Bit će to čarobna noć za pamćenje – iskrena je Nina.

Na najavljenom koncertu Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere, a publika u Opatiju premijerno će čuti novu pjesmu „Ja još uvijek imam istu želju“. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, fantastičan glas i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će koncert na Ljetnoj pozornici ostati u dugogodišnjem sjećanju.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije ali i svijeta. Višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.

Ninina glazbena bajka 2. srpnja u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice su u prodaji od utorka, 25. svibnja 2021. u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni.

Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, s time da sjede roditeljima u krilu.