nina badrić makarska 2022 - Tickets

Nina Badrić

There are no active performances for this event!

Event details

Nina Badrić 31.srpnja, u Makarskoj

Nina Badrić, jedna od najuspješnijih hrvatskih glazbenica dolazi 31. srpnja u Makarsku gdje će nastupiti u Ljetnom kinu. Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu eventim.hr.

Prekrasna Nina Badrić hrvatska je pop pjevačica i višestruka osvajačica prestižne nagrade Porin te je jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.

Svoju samostalnu karijeru započinje '90-ih godina, a s pjesmom "Ja za ljubav neću moliti" doseže same vrhove glazbenih top lista. Zatim, svoj predani rad predstavlja drugim albumom "Personality" kojim je osvojila i prve nagrade, među kojima se našao i prestižan Porin, a 1998 god. postaje prva hrvatska glazbenica mlađe generacije koja osvaja prva mjesta europskih top lista obradom pjesme "I am so excited".

Među velikom solističkim koncertima možemo izdvojiti onoga kojega je održala 14. veljače 2005. godine (dan Valentinovo) u Domu sportova u Zagrebu, čime je Nina obilježila vrhunac svoje glazbene karijere, a sam koncert je imao i humanitarnu notu podržavajući akciju UNICEF-a za udomljavanje napuštene djece. Među mnogim uspjesima Nine Badrić, potrebno je istaknuti i predstavljanje Hrvatske na Eurosongu 2012. sa skladbom „Nebo“

Nakon toga uslijedile su mnogi dvoranski koncerti kojima je Nina obišla najveće dvorane u regiji i koje su bile popunjene do posljednjeg mjesta, a posebno ćemo istaknuti Beogradsku Arenu, KC Dražen Petrović i Zetru.

Do sada je objavila 8 studijskih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete. Dobitinica je 8 Porin te mnogih drugih nagrada.

Uz uvijek aktualne hitove "Vrati me", "Dani i godine" i "Rekao si" i starije uspješnice poput "Čarobno jutro", "Takvi kao ti", "Da se opet tebi vratim", "Dodiri od stakla" te mnoge druge, publika će ima čast slušati i uživati u ponajboljem hrvatskom ženskom vokalu.