mostar sevdah reunion šibenik 2022 - Tickets

MOSTAR SEVDAH REUNION

There are no active performances for this event!

Event details

***

VAŽNA OBAVIJEST ZA KONCERT MOSTAR SEVDAH REUNION

ŠIBENIK- TVRĐAVA SV. MIHOVILA, 15.7.2022.U 21H

Koncert “ KONCERT MOSTAR SEVDAH REUNION ”, zakazan za 15.7.2022. na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

prebacuje se na pozornicu pod tribinama.

Cijena ulaznica za koncert se mijenja te sada iznosi 140 HRK.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ih i kupili DO 07.07.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr DO 07.07.2022.

U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu.


Kupci koji odluče zadržati ulaznice, moći će ući na koncert sa starim ulaznicama, nije ih potrebno mijenjati.

HVALA NA RAZUMIJEVANJU!

MUSIC TIME


**

Mostar Sevdah Reunion“, u Šibeniku

15. 7. u 21 sat Tvrđava sv. Mihovila

Jedan od najpoznatijih balkanskih i etno sastava, legendarni Mostar Sevdah Reunion 15. srpnja nastupit će u Tvrđavi sv. Mihovil. u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u sustavu eventima.


Mostar Sevdah Reunion čini grupa glazbenika koje ujedinjuje ljubav prema tradicionalnoj muzici – sevdahu. Spoj iskustva i mladosti. Svoj umjetnički izraz su pronašli u izvođenju i interpretaciji sevdalinki i romske muzike kroz suvremena aranžmanska rješenja. Prvi album koji su izdali 1999. godine sa glavnim vokalom Ilijazom Delićem i specijalnom gošćom na albumu – kraljicom romske muzike – Esmom Redžepovom, doživio je veliki uspjeh i očarao domaće i internacionalne slušatelje i kritičare. Svojim jedinstvenim stilom izvođenja te kombinacijom izvornih sevdalinki s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, pioniri sevdaha 21. stoljeća, Mostar Sevdah Reunion ne prestaju oduševljavati publiku diljem svijeta!

Idejni začetnik sastava je Dragi Šestić, producent i menadžer benda, koji je okupio grupu umjetnika koji dijele istu strast, svojim zajedničkim naporima predstavljaju suvremen viziju 400 godina stare glazbene tradicije te na taj način žele i održati tradiciju, a od 1999. godine kad su objavili svoj prvi album pa sve do danas ovaj mostarski bend redovni je gost najvećih world music i jazz festivala.

Mostar Sevdah Reunion imao je nastupe širom svijeta od Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Belgije, Portugala, Njemačke, Austrije, Španije, Italije, Francuske, Mađarske, do Australije, Švedska, Norveške, Turske, Švicarske, Finske, Hrvatske, Srbije , Slovenije. Koncerte su održavali u poznatim kazališnim prostorima i koncertnim dvoranama. Međutim,kao najdraže nastupe izdvajaju nastup u Londonu u dvorani Queen Elizabeth Hall, (2002 god.) kao i poziv da budu gosti B. B. Kinga na specijalnoj večeri “Blues Around the World” gdje su nastupali zajedno sa najvećim imenima bluesa, Van Morrisonom, Bill Wymanom, Keb Moom, Marva Wrightom. “Balkanski bluzeri” kako su ih od milja prozvali world music kritičari, kažu kako su njihovi koncerti imaju “that something” te su vokala Ilijaza Delića usporedili sa Frank Sinatrom.


Ne propustite ovaj koncertni spektakl okarakteriziran spojem iskustva, mladosti i sevdalijske elegije s balkanskim i romskim furioznim standardima!