mastodon - Tickets

MASTODON + Kvelertak + Baroness

There are no active performances for this event!

Event details

[Obavijest organizatora]

Koncert MASTODON + Kvelertak + Baroness, koji će se održati 28.6.2022. u Zagrebu, premješten je iz Tvornice kulture u Hala Park (open air).

Adresa Hale Park je Slavonska avenija 3b.


Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novo mjesto održavanja i nije ih potrebno mijenjati.


___________________________________________________________


The concert of MASTODON + Kvelertak + Baroness, which will be held on June 28, 2022 in Zagreb, was moved from Tvornica kulture to Hala Park (open air).

The address of Hala Park is Slavonska avenija 3b.


All tickets purchased so far are valid for the new venue and do not need to be changed.


***


Jedan od najvećih i najznačajnijih metal bendova današnjice, Mastodon, vraćaju se u Zagreb u utorak 28. lipnja 2022.

Na jednu od svojih omiljenih koncertnih destinacija ovi divovi iz Atlante dolaze nakon duge petogodišnje pauze, a mjesto zločina je prostor koji su već dva puta u prošlosti rasprodali. U Zagreb vraćaju se s vjerojatno najjačim paketom bendova u žanru u ovom trenutku. Gosti će im tako biti Kvelertak i Baroness, oba benda dobro poznata domaćoj publici i s velikom bazom fanova na ovim prostorima.

Mastodon na veliku svjetsku turneju idu na krilima novog studijskog albuma "Hushed and Grim", koji u prodaju ide krajem idućeg mjeseca, a najavljen je nedavnim prvim singlom "Pushing the Tides”.

Mastodon se probio na svjetsku scenu mješavinom mnogih žanrova metala, od progresivnog i eksperimentalnog do sludgea i stonera, sve potkrepljujući eksplozivnim i moćnim live nastupima. Višestruki dobitnici nominacije za Grammyja u kategoriji najbolje metal izvedbe, nagradu su dobili za pjesmu "Sultan's Curse", s albuma “Emperor of Sand” koji je bio nominiran i za najbolji rock album. Redovito su hvaljeni po glasovitim specijaliziranim medijima (Metal Hammer, Classic Rock, Rock Sound), a bend svakim svojim izdanjem podiže ljestvicu u modernom metalu. Kroz dva desetljeća dugu karijeru, Mastodon je zacementirao poziciju jednog od najtraženijih bendova.

Na zagrebački nastup dolaze u sjajnom paketu uz američke metal legende, veliki Baroness, kao i norveški heavy metal band Kvelertak. Na turneju Mastodon kreću naoružani novim pjesama, ali i prebogatim katalogom starih klasika.