ima neka tajna veza opatija - Tickets

Koncert Ima neka tajna veza

There are no active performances for this event!

Event details

[ Obavijest organizatora ]


Koncert “IMA NEKA TAJNA VEZA- Made in Sarajevo”, zakazan za 5.7.2022. na Ljetnoj pozornici u Opatiji radi bolesti se otkazuje.

Povrat sredstava za kupljene ulaznice možete ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.***

KONCERT “IMA NEKA TAJNA VEZA - MADE IN SARAJEVO” U OPATIJI


Hitovi kao što su Gori vatra, Da sam ja netko, Ima neka tajna veza, Sarajevo ljubavi moja, Sve će to mila moja..., Dirlija, Zenica blues, Jel' Sarajevo gdje nekad bilo, pretvorit će na jednu večer Opatiju u vrijeme kada je Sarajevo bilo regionalni glazbeni centar s bendovima kao što su Merlin, Bijelo dugme, Indexi, Plavi Orkestar, Crvena jabuka, Zdravko Čolić, Kemal Monteno, Zabranjeno pušenje, Teška industrija, Valentino. Njihov hitove čut ćete u posve novom aranžmanu uz moćnu pratnju Zagrebačke filharmonije na jedinstvenom glazbenom spektaklu pod nazivom „Ima neka tajna veza – Made in Sarajevo“ na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 5. srpnja s početkom 21:30.

Za ovu priliku aranžmane navedenih pjesama prilagođene ritam sekciji te zagrebačkoj filharmoniji uradili su: Ranko Rihtman, Nikša Bratoš i Josip Cvitanović. Vokalni izvođači na ovom događaju bit će: Aida Mušanović-Arsić, Nermin Puškar, Robert Čolina, Magdalena Bogić, Amel Ćurić, Ivan Jelić.

Zagrebačkom filharmonijom dirigirat će Ranko Rihtman i Josip Cvitanović, a producenti su Nikša Bratoš i Tomislav Kašljević.

Ulaznice kupite u sustavu Eventim.