žena moga muža pula 2021 - Tickets

Hit komedija ''Žena moga muža

There are no active performances for this event!

Event details

HIT KOMEDIJA '' ŽENA MOGA MUŽA ''

Pulski Kaštel ugostiti će jedinstvenu komediju mentaliteta, autorsku predstavu Saše Pantića ''Žena moga muža'' u kojem gledatelji prate zgode i nezgode jednog muža te njegove dvije žene .

Na pozornici su glumci Aleksandar Lazić, Jelica Kovačević i Dragana Sudžuk a glazbena podloga djelo je sastava Djura i Mornari.

I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet svo troje glavnih likova koji žive u sreći, slozi i neznanju .

Savršen brak sa dvije žene u isto vreme na relaciji Beograd - Tivat dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu. Dvije se žene najprije posvađaju, pršte dosjetke i na nacionalnoj osnovi, što publiku dovodi do suza no onda shvate da će ga pobijediti jedino ako se ujedine. Dvije se supruge udruže a kako se pritom proveo suprug, gledatelji će moći otkriti na pulskom Kaštelu 09 07.2021.

Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnosti radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja i vratiti njihovom gospodinu milo za drago.

Tekst / Saša Pantić

Režija /Aleksandar Lazić

Glazba / Djura i mornari

Igraju :

Aleksandar Lazić / Rajo

Jelica Kovačević / Gordana

Dragana Sudžuk / Galja


Limitirano na 400 ulaznica.

Predstava će biti održana uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.

Djeca iznad 8 godina plaćaju ulaz.