splićanke_pazin21 - Tickets

Cabaret ''Splićanke  - Tickets

on 27 Apr Tue 20:00

Cabaret ''Splićanke'' @ Pazin

Spomen dom Pazin, Pazin
Soon available

Event details

Cabaret „Splićanke“ kreće na turneju po Istri i Kvarneru

27.04. PAZIN, SPOMEN DOM


Predstava koju je do sada pogledao preko 16,000 gledaoca samo u Splitu, cabaret „Splićanke“ izaziva osmijehe publici gdje god se ona održala.

Izvrsna predstava s izvrsnom glumačkom postavom prema tekstu i u režiji jedinstvenog Ivana Lea Leme, sastoji se od pet stand-up monologa odnosno ispovjednih priča Splićanki, ispričanih na prepoznatljivo komičan način kroz pjesmu, glumu, pa čak i striptiz. Glumačku postavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i odnedavno Ana Uršula Najev. Ukratko, pet žena se susreću, a gdje drugo nego na Zavodu za zapošljavanja i svaka od njih priča kako su došle tu gdje jesu.

Kroz oštru ironiju i društvenu satiru Lemo nam prikazuje Split danas. Tim se pristupom pomalo ruga ponašajnim šablonama, društvenoj isključivosti, instant 'mudrosti' coelhovskog tipa, ali i tom pomalo provincijskom duh kako smo u svemu 'naj', a istovremeno ne podnosimo nikoga tko strši i skloni smo ismijavanju i osudi te konstantne opterećenosti s društvenooj pripadnost odnosno 'šta će svit reć'.

Iako je najavljena i posljednja izvedba predstave, cabaret „Splićanke“ izazvala je toliko veliki interes publike da se na njezin zahtjev nastavlja i dalje prikazivati, što je dodatni pokazatelj uspješnosti predstave i činjenice da GKM Split ima još jedan HIT.

NE PROPUSTITE POGLEDATI OVU FENOMENALNU PREDSTAVU, STOGA NABAVITE SVOJE ULAZNICE NA VRIJEME PREKO

SUSTAVA EVENTIM

Vidimo se u utorak, 27.04.2021. u Spomen domu u Pazinu sa početkom u 20:00h!