BOŽO VREĆO VRSAR - Tickets

BOŽO VREĆO

There are no active performances for this event!

Event details

[Obavijest organizatora]

Odgođen je koncert Božo Vrećo @ Vrsar koji se trebao održati 09.09.2022.

Novi datum je 22.09.2022.

Ulaznice kupljene za datum 09.09.2022. važeće su za datum 22.09.2022. i nije ih potrebno mijenjati.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ih i kupili do 14.09.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 14.09.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu.

Povrat se vrši isključivo na karticu sa kojom je narudžba i plaćena.


EventimHR

***


Festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora"

NOVI DATUM za koncert Božo Vrećo

22. rujna u 21 sat, kamenolom Montraker, Vrsar

Jedinstveni, fenomenalni i neponovljivi Božo Vrećo na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”


Lirski tenor anđeoskog glasa Božo Vrećo nastupit će 22. rujna u 21 sat u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, u sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”. Na predivnoj pozornici iznad morske obale ispjevat će najdublje emocije i održati nezaboravan koncert za pamćenje!

Svojim anđeoskim castrato glasom Božo Vrećo pjeva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melankoliji i samoći - emocijama s kojima se svi mogu poistovjetiti. Svaki Božin stih je poput ispovijedi i priznanja ljubavi, otud i takva magija na njegovim koncertima.


Surađuje s osebujnim umjetnicima svjetskoga glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve šira i brojnija publika naprosto obožava, od Lejlije pa sve do Sabe. Božu Vreću zaista krasi nesvakidašnji opus jer marljivo radi na glazbi i istraživanju baleta i opere te na dokumentarnim filmovima o sevdalinci, kojoj ujedno daje svoj avangardni doprinos. Dakako, proučava i mističnosti balkanske autohtone monofone i polifone glazbe.


Njegovi su koncerti potpun sufi trans koji sevdah izvorno potpuno oslobođen nosi u sebi. U ljudima oslobađa sve potisnute emocije te time izaziva suze na koncertima, kao i neke nadnaravne energije koje se pretaču od osobe do osobe i zajedno čine val ushićenosti, ljubavi i katarze. Dualnost kojom ovaj nesvakidašnji umjetnik zrači čini ga jednim od najznačajnijih interpretatora modernog karasevdaha koji žanrovski zalazi i u sfere jazza, bluesa, spiritualnog i polifonog.

Ima pristup koji je zaista katarzičan, transverzalan i unikatan, kako pišu svjetski mediji: francuski ARTE, američki New York Times i španjolski El Periodico. Navedeni ga mediji nazivaju „ikonom slobode, anđeoskim glasom koji miluje duše i otvara srca“.


Božo Vrećo dosad je izdao 3 samostalna albuma: „Moj sevdah“ (2014.), „Pandora” (2017.) i „Melek“ (2018.). Izdao je i 2 albuma kao član ansambla Halka: „Halka“ (2013.) i „O ljubavi“ (2014.) te zajednički album s Edinom Karamazovim „Lachrimae“ (2020.).


Božo Vrećo nastupit će na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ u Vrsaru, u kamenolomu Montraker, 22. rujna u 21 sat. Poslušajte predivnu izvedbu ovog umjetnika anđeoskog glasa u jedinstvenom i očaravajućem ambijentu nenadmašne lokacije! Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte. OD 1. RUJNA ULAZNICE JE MOGUĆE KUPITI U CAFFE BARU BUBAMARA U VRSARU.

U sklopu festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’, koji traje od 21. do 24. rujna, nastupit će i GIBONNI, Queen Real Tribute i Urban & 4.


Osobe sa invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja plaća ulaznicu.

Djeca nemaju besplatan ulaz.