bez brige s dijanom - Tickets

Bez brige s Dijanom

There are no active performances for this event!

Event details

Zagreb, 10. listopada 2022. - Dijana Čuljak, moderatorica i autorica projekta „Bez brige s Dijanom” u treću sezonu serijala fokusiranog na mentalno zdravlje kreće na Svjetski dan mentalnog zdravlja. Prvi put uživo, 10. listopada u 18 sati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Baru, Ante Bagarić i Hrvoje Handl - psihoterapeuti i najveći autoriteti psihijatrijske struke – odgovaraju na pitanja publike. Što je mentalno zdravlje, a što mentalna bolest? Koja je razlika između mentalnih poremećaja i mentalnih dijagnoza? Kada potražiti pomoć, a kada si i kako sam pomoći?... - samo su neke od tema o kojima će se govoriti otvoreno, bez srama i tabua.

S namjerom popularizacije pitanja vezanih za zdrave emocije i mentalno zdravlje - jednog od najvažnijih segmenata naših života – ugledni psihijatri, dr. Bagarić i dr. Handl daju savjete i objašnjavaju uzroke loših stanja i poremećaja te izravno odgovaraju na sve što vas zanima.

Sretnog života nema bez riješenih emocija: pomognite sebi, pitajte što se do sada niste usudili i pomozite nam da skinemo stigmu s tema posvećenih mentalnom zdravlju - kako bi vaš, ali i život svih koje volite bio kvalitetniji i bolji.

Budite dio ovog vrijednog i korisnog projekta - veselimo se zajedničkom učenju, druženju i razgovoru.