BAJAGA 22082022 - Tickets

Bajaga i Instruktori

There are no active performances for this event!

Event details

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Koncert Bajage i Instruktora, koji se trebao održati 20.8.2022. u Opatiji, se zbog tehničkih razloga prebacuje na novi datum - 22.8.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice (za 21.8.2021. i 20.8.2022.) vrijede za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražit na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 23.2.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 23.2.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili sliku ulaznica s vidljivim barkodom.


***

BAJAGA & INSTRUKTORI stižu u Opatiju 22.08.2022. s početkom u 21:30h!

„KOLOVOZFEST“ 2022, OPATIJA - LJETNA POZORNICA

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u ponedjeljak 22. kolovoza 2022. u sklopu festivala „Kolovozfest“.

Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja. Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za 22. kolovoza 2022. godine gdje će publika imati priliku čuti nove ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'S druge strane jastuka' i mnogi drugi. Kao i svi bendovi, Bajaga i Instruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati! Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020. obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pjesme koje je radio za film „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.