2 cellos - Tickets

2CELLOS

There are no active performances for this event!

Event details

Dear customers,

here are all the information regarding entrance to the concert 2CELLOS @ ARENA ZAGREB, 19.09.2022.

The entrance will be open from 18:30.


• PRINT@HOME tickets MUST be printed with a LASER printer. Tickets do not need to be printed in color. IT IS NOT POSSIBLE to show tickets on a mobile phone.

In order to enter the concert on time, we APPEAL that you come with PRINTED PRINT@HOME tickets.

Fold the Print@home tickets according to the instructions on the tickets themselves.

You will place the folded tickets in Arena's ticket scanning machines.


• Tickets purchased with the “PICK UP OUTLET” option must be picked up at the points of sale (the list is available at: https://www.eventim.hr/en/news/2017/11/new-delivery-option-at-eventim-hr-639821.html)

You can pick up tickets only with the PICK-UP CODE that arrived in the order confirmation.


• Tickets purchased with the “PICK UP EVENINGBOXOFFICE” option can be picked up at the Eventim box office at Arena Zagreb. The box office will be open from 17 o clock and located between the entrace C and D


In order to speed up the process of entering the concert, we ask that each person has their own ticket.


We wish you a nice evening,

EventimHR

info@eventim.hr

***

VIGNA PR & KODA EVENTS

PREDSTAVLJAJU

SPEKTAKULARAN I POSLJEDNJI KONCERT 2CELLOS U HRVATSKOJ

ZAVRŠAVAJU TAMO GDJE SU I POČELI

ZAGREB JE ODABRAN KAO POSLJEDNJI EUROPSKI GRAD NA SVJETSKOJ TURNEJI

2CELLOS - 19. RUJNA 2022 - ARENA ZAGREB
ulaznice su u prodaji od petka 4. Ožujka u 10.00 sati putem sistema Eventim.hr
Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, izdanih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta I prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić I HAUSER danas najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje I objavljuju kako je 2022. posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2CELLOS!


Par je rekao:

"Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu I dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, biti će snažni, biti će dirljivi I emotivni. Sve što možemo I znamo pokloniti ćemo publici – I onda možemo “umiroviti” 2CELLOS. Jeste li spremi proslaviti to sa nama?”


Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje I to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca “Tu smo sve počeli, tu želimo I završiti” Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno I prilika za sve fanove iz Hrvatske , ali i iz okolice, da zadnji put vide I čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom I emocijama kao niti jedna do sada.

A Zagreb je dobio počasno mjesto.


O 2CELLOS

2CELLOS je ekelektična međunarodna senzacija koju čine dvoje klasično obrazovanih violončelista, a koji su postali slavni zahvaljujući videu iz 2011. Gdje izvode svoju verziju “Smooth Criminal” od Michaela Jacksona. Video je postao viralan I sve ostalo je povijest. Du, LUKA I HAUSER su od tada stvorili ime za sebe svojim električnim I dinamičnim stilom sviranja. Zajedno, 2CELLOS su skupili više od zapanjujućih 1.3 milijarde pregleda na You Tubeu, 5.5. milijuna pretplatnika, milijardu streamove I prodali gotovo milijun ulaznica. 2CELLOS su violinčelo doveli do nezamislivih visina svojim stilskim potpisom koji briše granice između žanrova, od klasične I filmske, do popa I rocka. Poznati po električnim nastupima, 2CELLOS su rasprodali koncerte diljem svijeta kao I kultna mjesta poput New York City Radio City Music Hall, londonski Royal Albert Hall i Sydney Opera House. Duo je svirao uz glazbene velikane poput Stevena Tylera, Andree Bocelli, RHCP, Queens of the Stone Age I Geogea Michaela I mnogih drugig. A osobno ih je odabrao sir Elton John kojem su bili I predgrupa I dio live benda ove glazbene ikone. 2CELLOS su 2021. obilježili 10. godišnjicu stvaranja, a koju će u 2022. proslaviti svjetskom I posljednjom turnejom.
Osobe u inv. kolicima ulaze besplatno, ali moraju rezervirati mjesto kupnjom besplatne ulaznice za osobe u inv. kolicima na donjim tribinama. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6. godine ulaze besplatno (ako sjede roditelju u krilu). Ako dijete zauzima mjesto, ulaznica se plaća po punoj cijeni.