News

Odgođeno: Urban&4, Cambi i Marija Mirković, Amira Medunjanin @ Zadar

on 12 Jul

[OBAVIJEST ORGANIZATORA]

ODGAĐAJU SE KONCERTI NA ZADARSKOM FORUMU! NOVE TERMINE ĆEMO USKORO OBJAVITI

14.7. – Urban & 4 ; 15.7. – Marija Mirković i Cambi; 16.7. Amira Medunjanin

 

S obzirom na očitovanje Stožera Grada Zadra o koncertima koji su se trebali održati od 14.-16.srpnja na Forumu u gradu Zadru iste odgađamo.

Kako je mali period prilagodbe koji imamo od danas do dana koncerta i pošto je veliki broj ulaznica već kupljen, na žalost smo se našli u nezgodnom položaju te smo morali izabrati jedinu opciju koja nam se čini u ovoj situaciji najmanje štetna za publiku. Od prvog dana prodaje, putem naših telefona i maila dobivali smo veliki broj upita da li na koncert mogu doći osobe koje nisu cijepljenje, te znamo da je veliki broj njih i kupio ulaznice. Koncerti su se trebali održati na otvorenom, u kontroliranim uvjetima, sa poštivanjem razmaka između stolica (sjedeći koncerti), te su na istima mogli sudjelovati svi građani i to: osobe s COVID potvrdama ili osobe bez COVID potvrda uz poštivanje svih epidemioloških mjera. S obzirom na promjenu situacije danas smo primorani odgoditi sva tri koncerta u našoj organizaciji i to: 

14.srpanj – Damir Urban & 4

15.srpanj – Marija Mirković i CAMBI

16.srpanj – Amira Medunjanin

Ovim putem se ispričavamo na eventualne neugodnosti prouzročene odgodom. Nove termine koncerata ćemo uskoro objaviti, po dogovoru koji se očekuje između izvođača, HGU-a, Ministarstva kulture, Stožera i organizatora. Ukoliko ćete biti spriječeni doći na novi datum, ulaznicu ćete moći vratiti na mjestu gdje ste je i kupili, novac će Vam u potpunosti biti vraćen.

Ovim putem zahvaljujemo na besprijekornoj suradnji TZ Grada Zadra, svim suradnicima i svim zadarskim medijima.