News

Eventim.hr kupovina BezBrige

Posebne pogodnosti za kupce na www.eventim.hr

on 07 Aug

Jeste li pronašli događaj koji ne želite propustiti, ali oklijevate kupiti jer su još mjeseci do njega i još se često razbolite tijekom zime? Ne paničarite! Kupite ulaznicu online i na kraju kupnje odaberite opciju BezBrige!


Što je Eventim.hr - kupovina BezBrige?


Pretprodaja ulaznica obično započinje nekoliko mjeseci prije početka događaja. Ako ste već među prvim kupcima, vjerojatno se i sami zapitate "Što ako mi se nešto dogodi ili ako se razbolim?". Ako se prilikom kupovine odlučite za Eventim.hr bezbrižnu kupnju u iznosu od 5% vrijednosti ulaznica, možete se javiti i dobiti povrat novca kada ispunite uvjete.


Pravo na naknadu može se ostvariti od kupnje karata najkasnije četiri sata nakon početka događaja pod sljedećim uvjetima: vidi Opći uvjeti Eventim.hr - kupnja BezBrige. 


Kako naručiti i platiti Eventim.hr – kupnju bez brige?


Prije završetka kupnje, sustav će prikazati opciju Eventim.hr – kupnja BezBrige. Ovdje su informacije o tome koji je iznos opcije, kao i pregled uvjeta usluge. Ako su ovi uvjeti ispunjeni, kupac ima pravo na povrat.


Ako želite dodati uslugu svojoj kupnji, odabire opciju "Napravite narudžbu uz opciju BezBrige".


Eventim.hr kupovinu BezBrige možete odabrati prilikom kupnje ulaznica na www.eventim.hr. Nažalost, naknadno dodavanje usluge nije moguće, kao ni kupovina usluge na prodajnim mjestima. 


Što trebam učiniti ako mi se nešto stvarno dogodi?


U slučaju da Vam se nešto dogodilo i platili ste Eventim.hr BezBrige, javite nam se e-mailom na bezbrige@eventim.hr najkasnije četiri sata prije početka događaja. Obavezno unesite broj narudžbe (ID). 


Ne mogu prisustvovati odabranom događaju. Mogu li vratiti ulaznice?


Eventim d.o.o. je distributer za prodaju ulaznica i nije organizator pojedinih događanja. U slučaju kupovine ulaznica, vrijedi kako je navedeno u Općim uvjetima i na poleđini svake ulaznice – nije moguće vratiti već kupljene ulaznice ili zatražiti povrat novca. 


U slučaju da ste platili Eventim.hr BezBrige, javite nam se e-mailom na bezbrige@eventim.hr najkasnije četiri sata prije početka događaja. Obavezno unesite broj narudžbe (ID).