News

DINERS TE NAGRAĐUJE!

Poklon bon | Promotivna cijena za koncert grupe Texas

on 21 Sep

Ako već nemaš Diners Club karticu, zatraži je brzo i brzo je primi na svoju adresu. Popuni obrazac na Dinersovoj stranici i dovrši unos svojih podataka u ECC mobile aplikaciji za pametni telefon. Bez članarine za 1. godinu, bez papira. I uz 100 kn vrijedan darovni bon Eventima – za zabavu po vlastitom izboru.


A onda lijepo kreni na koncert i uživaj uz Texas i 50 kn popusta za kupnju dviju ulaznica Diners Club karticom. Upiši kôd DinersTexas, odaberi ulaznice, prebaci se na plaćanje obavezno Diners Club karticom i uštedi 50 kuna.


I ako koristiš karticu godinama i ako ti je upravo stigla, ovaj popust je zaista tvoj. Popust neće biti iskazan prilikom plaćanja, naći ćeš ga na svom Diners Club računu koji će stići sljedeći mjesec.


Obrazac pronađi na sljedećem linku: http://www.diners.com.hr/zelim-diners/eventim


Kupnjom ulaznica za koncert grupe Texas i korištenjem Diners koda, pristaješ na slanje podataka trećoj strani, tj. Diners Clubu.


Podaci (ime, prezime, adresa, kontakt) će se poslati trećoj strani isključivo kako biste ostvarili navedeni popust te se neće koristiti u druge svrhe.