News

Parov Stelar dolazi u Zagreb!

Pripremite svoje plesne cipelice, jer Parov Stelar Band ponovo stiže u Hrvatsku!

on 19 dec.
Koncertna atrakcija, za čije nastupe se redovito traži ulaznica više, nastupit će u sklopu The Burning Spider turneje, u petak, 07. travnja iduće godine u zagrebačkom Domu sportova!

Iza imena Parov Stelar, krije se austrijski glazbenik, producent i DJ Marcus Füreder koji se na glazbenoj sceni pojavljuje krajem devedesetih. Svojom eklektičnom kombinacijom jazz, house, electro i breakbeat glazbe vrlo brzo privlači pozornost i osvaja publiku prvo u Europi, a zatim i ostatku svijeta. 

Već prvim izdanjem ‘Kiss Kiss EP’ (2004.) munjevito se probio na svjetskoj elektro sceni, a neobično kombiniranje različitih glazbenih stilova kreirao je potpuno novi glazbeni žanr ‘electro-swing’ koji iz izdanja u izdanje pretvara u zvijezdu nove scene. Do danas je objavio šest studijskih albuma i preko 20 EP-a sa kojih su skinuti brojni hit singlovi poput ‘Booty Swing’, ‘Catgroove’, ‘Chambermaid Swing’ i mnogi drugi.

Parov Stelar Band odsvirao je preko 600 koncerata diljem svijeta, uključujući, između ostalih, rasprodane nastupe u New Yorku, Londonu, Parizu i Berlinu, a iza njih su i uspješni nastupi na najprestižnijim festivalima kao što su Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop u mnogi drugi.

Tony Bennet & Lady Gaga, Lana Del Rey, Bryan Ferry samo su neke od svjetskih glazbenih zvijezda sa kojima je u dosadašnjoj karijeri Parov Stelar surađivao, a cijeli niz njegovih pjesama pojavljuje se u televizijskim produkcijama, serijama, filmovima i reklamama.

Nakon što je početkom godine objavio svoj prvi live album 'Live @ Pukkelpop’ i proveo ljeto uspješno nastupajući po festivalima Parov Stelar objavio je nedavno 'Grandpa’s Groove’ prvi singl sa nadolazećeg novog albuma koji će promovirati i na svom zagrebačkom koncertu.

Zagrebačkoj publici još uvijek je u sjećanju fantastični nastup Parov Stelar banda u prepunom Boćarskom domu prije dvije godine, pa je sasvim sigurno kako će i koncert 7.4.2017. u zagrebačkom Domu sportova biti jedno od najzanimljivijih glazbenih gostovanja u nadolazećoj koncertnoj sezoni.

Ulaznice za koncert Parov Stelara kreću u prodaju u ponedjeljak, 19.12.2016. po slijedećim cijenama:


  • Early bird: 230 KN (ograničena količina do isteka zaliha ili do 15.01.2017.)

  • Pretprodaja: 280 KN

  • Na dan koncerta: 330 KNOsobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Djeca do 7 godina ulaze besplatno.