News

Mjuzikl 'Cats' dolazi u Zagreb!

LET THE MEMORY LIVE AGAIN - ORIGINALNI MJUZIKL S WEST ENDA I BROADWAYA DOLAZE U ZAGREBAČKU ARENU 22. OŽUJKA 2017.

on 09 pro

Mjuzikl Cats, remek djelo Andrew Lloyd Webbera, mjuzikl koji je srušio nekoliko rekorda, osvajač Olivier nagrade, dolazi u Zagreb 22. ožujka. Hrvatskoj publici će se predstaviti po prvi puta u Areni Zagreb.

Temeljen na zbirci Old Possum’s Book of Practical Cats,T.s. Elliota,  mjuzikl Cats se vratio na West End u prosincu 2014. godine ponovno ujedinivši stari kreativni tim: redatelja Trevora Nunna, pomoćnicu redatelja I koreografkinju Gillian Lynne, dizajnera Johna Napiera I skladatelja  Andrew Lloyd Webbera. Nakon druge sezone u London Palladiumu, produkcija kreće na novu turneju 2017. godine.

Samo jedne posebne večeri u godini, Jellicle mačke se sastaju na  Jellicle balu gdje Old Deuteronomy, njihov mudri vođa, odlučuje I objavljuje koja će od njih otići u Heaviside Layer I biti ponovno rođena I živjeti novi Jellicle život. Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu I Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. gdje je igrao rekordnih 21. godinu I skoro 9.000 izvedbi.

Produkcija je osvojila Olivier nagradu I Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Broadwayska produkcija ja 1983. Osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18. godina nakon svjetske premijere, mjuzikl Cats je predstavljen u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika I pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta.  Obje originalne produkcije, Londonska I Broadwayska su osvojile Grammy nagradu.

Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbra Streisand i Johnny Mathisa do  Liberacea i Barry Manilowa.

Turneja 2016/2017 je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera a glavni promotor je  David Ian Productions.

ZA DODATNE INFORMACIJE POSJETITE 
www.catsthemusical.com


VAŽNE INFORMACIJE:
Mjesto: Arena Zagreb
Datum: 22. ožujka 2017.
Cijene ulaznica: od 189 kuna do 499 kuna
****Poseban popust za prvih 500 ulaznica od 50 kuna po ulaznici ****
Prodaja ulaznica: 14.12. u 9 sati, a ulaznice su dostupne putem sistema Eventim i na www.eventim.hr
Organizator: ART BG Production, Sofia