News

Zagreb po prvi put domaćin UFC FIGHT NIGHT

UFC je danas najavio dva ključna eventa za Europu u 2016; Hrvatska, u Areni Zagreb u nedjelju 10. travnja i Nizozemska u Rotterdamu, 8. svibnja. Ovo su dvije nove lokacije za najveću svjetsku MMA organizaciju.

on 08 sij

 photo 620x300 with on sale_zpsu2f2lbmp.jpg


Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT u Zagrebu kreću u prodaju u petak 12. veljače na EVENTIM.HR i na svim Eventim prodajnim mjestima. Hrvatski teškaš Stipe Miočić, UFC-ov najavio je: "Bilo bi ispunjenje sna boriti se u Hrvatskoj. Bio sam u Hrvatskoj 2015. po prvi puta trenirati sa Mirkom Cro Cop. Bilo je odlično iskustvo vidjeti zemlju i provesti vrijeme sa obitelji. Ne znam što UFC planira za moju iduću borbu, ali svakako planiram navratiti do Hrvatske".

Miroslav Stanec je voditelj projekta u Areni Zagreb: "Hrvatska je sportska nacija i mi smo i više nego oduševljeni da smo domaćini spektakularne borbene organizacije kao što je UFC. Ne samo zbog ljepote sporta, već i zbog toga što UFC promovira zdravlje, želju za uspjehom i načinom života. Vrlo sam uzbuđen da je Arena Zagreb prva lokacija u regiji za ovaj povijesni UFC event", rekao je Stanec.

Na kraju ponavljamo kako ulaznice za UFC FIGHT NIGHT u Zagrebu kreću u prodaju u petak 12. veljače na EVENTIM.HR i na svim Eventim prodajnim mjestima.