News

Svladajte zakon privlačnosti u praksi!

BigU Wake Up3 događaj godine s Lisom Nichols, Anom Bučević, Smiljanom Morijem i Alešom Liscem | 2. travanj 2016 @Hala Tivoli, Ljubljana

on 19 Jan

Kako živjeti sretno i slobodno u izobilju i zdravlju? Naučite manifestirati svoje želje i utjecati na ljude kako biste konačno zaživjeli život koji zaslužujete.

>>> ULAZNICE KUPITE OVDJE!

U Sloveniju prvi put i ekskluzivno dolazi Lisa Nichols, zvijezda filma „The Secret“ koja će s vama podijeliti iskušane tehnike manifestacije vaših želja. Moći ćete čuti najveću interpretatoricu zakona privlačnosti u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji, Anu Bučević. Napunit ćete se motivacijom i mudrošću uvjeravanja i utjecaja na ljude sa Smiljanom Morijem i Alešom Liscem.
 photo zt10_source_zpswbh9iojm.jpg
Jeste li se ikada zapitali ...
Zašto vam se određene želje ostvaruju, a neke ne? Zašto se dobrim ljudima događaju loše stvari? Ili zašto se čini da su neki rođeni pod „sretnom zvijezdom“, a drugi kao da stalno imaju „peh“?

Ako želite jednom zauvijek odgovoriti na ta pitanja i ne želite uvijek iznova ponavljati pogreške koje će vas koštati sreće i uspjeha; ako u sebi imate snove, ali ne možete zamisliti kako ih možete ostvariti, reći ćemo samo: „Ovo je pravo mjesto za vas.“ Ako pak već znate kako možete ostvariti svoje snove, ali biste to željeli još potaknuti, okrijepiti i poljepšati, BigU Wake Up3 vaša je ulaznica za pobjedničku 2016. godinu.

Moramo li se zaista pomiriti s tim da je uspjeh rezerviran samo za šačicu odabranih?
Stručnjaci su već dokazali da svatko, bez obzira na to što se oko njega događa, može svladati „unutarnju igru“ poslovnog rasta i uspjeha. Morate samo usvojiti prave tehnike koje za reprogramiranje mozga svladavaju oni najuspješniji. To znači da svatko može kontrolirati svoje svjesne ili nesvjesne sumnje, strahove i samoograničavajuće uvjerenje s ciljem da postignu uspjeh na bilo kojem životnom području.

Kada upoznate najveće načelo manifestacije, ostvarenja želja i postizanja ciljeva, moći ćete:
·         ispuniti prazninu između emocionalne i duhovne dimenzije – to će biti sučelje koje će pretvoriti vaše želje iz njihovog neoblikovanog potencijala u ostvarenje;
·         primijetiti da vam se pravi ljudi, pravi odnosi i prave okolnosti čudesno pojavljuju u vašem životu bez ikakvog napora;
·         pronaći način da bez poteškoća izgubite suvišnu težinu, eliminirati odgađanje, riješiti se duševnih problema ili ovisnosti;
·         pronaći rješenje za bračne i osobne poteškoće u ljubavi – i uzdignuti se nad sve ljudske dileme;
·         otkriti kako snagom i manifestacijom načela zakona privlačnosti možete utjecati na liječenje bolesti do te mjere da ona može čak i nestati;
·         vidjeti kako utjecati na ljude oko sebe kako bi se mogli osjećati opušteno, postati ljubazniji, mirniji ili bolje surađivati samo time što se nalaze u vašoj blizini;
·         upoznati način da u sebi uspostavite stanje potpunog blagostanja;
·         ući u područje u kojem čuda postaju svakodnevna pojava.
 
Kome je namijenjen događaj?

Nije važno jeste li direktor, poslodavac, zaposlenik, nezaposlen, u mirovini ili poduzetnik ili poduzetnica ili najobičniji čovjek s iznimnim snovima i životnim ciljevima... Sve što je važno jest da želite živjeti svoje snove i ostvariti svoju VELIKU budućnost. To što ste oduvijek željeli, ali niste znali ostvariti, sada ćete dobiti posluženo na tanjuru eksplozije pozitivnosti i motivacije! Sada je jedinstven trenutak za promjenu vašeg odnosa prema životu, ljubavi i novcu – zauvijek, kako biste mogli ostvariti točno to za čime žudite. S vama će svjetski poznati govornici dijeliti iskušane tehnike, neprocjenjivo znanje i iskustvo.

Iz prve ruke saznajte kako je Lisa Nichols, koja je sama životarila kao samohrana majka na socijalnoj pomoći, postala jedna od najutjecajnijih svjetskih govornica. Kako je uspjela stvoriti poduzeće vrijedno nekoliko milijardi? Zašto k njoj po savjete i inspiraciju dolaze poznati voditelji i zvijezde? Zašto u nju ima povjerenja i Oprah Winfrey? Neka Lisa i s vama podijeli pažljivo čuvane tajne i tehnike koje primjenjuju najuspješniji pojedinci za poslovni uspjeh i osobni rast.

Mnogo zajedničkog s Lisom ima i Ana Bučević, koja je prije nekoliko godina kao samohrana majka vodila borbu za preživljavanje, a sada je jedna od najutjecajnijih i najomiljenijih motivacijskih govornica u Hrvatskoj, Bosni, Srbiji i Makedoniji. Njezina interpretacija zakona privlačnosti i savjeti za ostvarenje želja tako su jasno razumljivi da ćete ih moći provoditi već dan nakon događaja.

Smiljan Mori svoje je djetinjstvo proživio u siromaštvu, a sada je uspješan poslovni čovjek i svjetski poznati motivator. Svoje iskustvo i neprocjenjivo znanje koje je prikupljao od najuspješnijih osoba, između ostalog i Sir Richarda Bransona, s oduševljenjem će podijeliti s vama na događaju.

Aleš Lisac, poznati marketinški guru svoju je karijeru započeo doslovno ni iz čega. S voljom i znanjem, koje je neprestano stjecao i u inozemstvu, sada je među najcjenjenijim europskim marketinškim stručnjacima. S vama će podijeliti tehnike uvjeravanja i utjecaja na ljude.

PRIDRUŽITE NAM SE!
Kada: u subotu, 2. travnja 2016. od 9.00 do 17.00
Gdje: Hala Tivoli, Ljubljana

Organizator događaja: BIG U Akademija d.o.o., Partizanska cesta 6, 2000 Maribor. www.biguacademy.com

BigU akademija želi omogućiti pristup pažljivo čuvanim tajnama uspjeha i „skupog“ znanja što većem broju ljudi. Za sličan seminar biste inače morali platiti više od 4.000 eura. Sada imate neprocjenjivu prigodu da do pažljivo čuvanih znanja dođete svi koji to želite pa čak i oni koji si ovog trenutka to financijski ne biste mogli priuštiti.