News

Koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb rasprodan!

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. ožujka u Areni Zagreb u potpunosti su rasprodane u rekordnom roku, javlja organizator zagrebačkog koncerta. Mnoštvo obožavatelja u dupke ispunjenoj Areni tako će dočekati Dan žena uz najveću glazbenu ikonu naših prostora.

on 03 март

„Sigurni smo kako nas sve čeka koncert za pamćenje. Žao nam je svih koji nisu uspjeli na vrijeme nabaviti svoju ulaznicu, ali ulaznica više nema. I veliki kapacitet zagrebačke Arene pokazao se nedovoljan za najveću zvijezdu na ovim prostorima. Sada prelazimo u fazu realizacije, sve je na svom mjestu i kako treba biti – Zdravko se veseli koncertu, dvorana je rasprodana, produkcija je spremna –doček će biti spektakularan!“ – poručio je Marko Perica, organizator zagrebačkog koncerta ispred agencije Fakat.

Podsjećamo, zagrebački koncert Zdravka Čolića kruna je aktualne turneje „Vatra  barut“ koja je u godinu dana obišla sve najveće regionalne i europske dvorane. Osim novih hitova, Čolina publika užvati će i u bezvremenskim klasicima, a dobra glazba i odlična zabava spojit će se u jedno u subotu, 7. ožujka, s početkom u 20 sati. 


 photo Colic-rasprodano_zpsxgtvqmly.jpg