VLATKO STEFANOVSKI

VLATKO STEFANOVSKI  - Tickets

Narrow your results

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for VLATKO STEFANOVSKI. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description


LEGENDARNI VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO

KREĆU NA LJETNU TURNEJU PO JADRANU

09.07.2021. u 21h- Kula Kamerlengo, TROGIR

10.07.2021. u 21h -Tvrđava sv. Mihovila, ŠIBENIK

11.07.2021. u 21h- Ljetno kino, SUPETAR

Ako si želite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite 11 .srpnja 2021. u 21 sat u Ljetno kino u Supetru na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.

Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima. Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3 koji Vas upravo i očekuje u Supetru .

Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici ljetnog kina. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Pridružite nam se 11. srpnja u Supetru te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije !

ULAZNICE U PRODAJI preko sustava EVENTIM.hr.


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Vladimir "Vlatko" Stefanovski (Macedonian: Влатко Стефановски) is a Macedonian ethno-rock jazz fusion guitar player.

Ticket alarm

Get notified about future events and happenings

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy