Sergej Ćetković

Sergej Ćetković  - Tickets

Narrow your results

on 08 Aug Sun 21:30

Sergej Ćetković @ Opatija

Ljetna pozornica Opatija, Opatija
Contingency out at the moment
on 10 Aug Tue 21:00

Sergej Ćetković @ Šibenik - 10.8.2021

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
Sold out
on 11 Aug Wed 21:00

Sergej Ćetković @ Šibenik - 11.8.2021

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
Sold out

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Sergej Ćetković. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

SERGEJ ĆETKOVIĆ ZA MANJE OD 10 SATI RASPRODAO TVRĐAVU SV. MIHOVILA

Kantautor i pjevač rasprodao je ulaznice za nastup 10. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, a novi koncert zakazan je za dan kasnije, 11. kolovoza.


Ulaznice za koncert 11. kolovoza možete kupiti od ponedjeljka, 31. svibnja u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.


SERGEJ ĆETKOVIĆ PRVI PUT NA ŠIBENSKOJ TVRĐAVI SV. MIHOVILA

Popularni pjevač razveselit će obožavatelje 10. kolovoza 2021. koncertom na jednoj od najljepših pozornica Jadrana, a ulaznice su u prodaji od 27. svibnja u sustavu Eventim


Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, 10. kolovoza 2021. godine u organizaciji Star produkcije, prvi će put nastupiti na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, još će jednom ispuniti ljetni zrak svojim ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi i međusobnim emocijama kojih ne manjka na njegovim koncertima. Oni koji su već prisustvovali njegovim koncertima, znaju što ih čeka, a oni koji će doći prvi put, vjerujemo da će iznova poželjeti biti dijelom njegovih sugestivnih izvedbi. Sama Tvrđava svetog Mihovila, kao i uvijek, doprinijet će izuzetnom glazbenom trenutku.


- Počašćen sam što sam dobio priliku nastupiti na prekrasnoj šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Siguran sam da će koncert biti veličanstven i radujem se što ću imati privilegiju da, na jednoj od najromantičnijih pozornica na Jadranu, uživo izvedem neke od najljepših pjesama iz svog repertoara – iskren je Sergej.


Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila idealna je prilika da to i doživite.


Cijena ulaznice do 30. svibnja iznosi 160,00 kuna, a od 31. svibnja 180,00 kuna. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni.
Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, s time da sjede roditeljima u krilu.


SERGEJ ĆETKOVIĆ U KOLOVOZU NASTUPA U OPATIJI I ŠIBENIKU

Popularni pjevač nastupit će 8. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji, a 10. kolovoza na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, 8. kolovoza 2021. godine u organizaciji Star produkcije, nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji, a dva dana poslije, 10. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, još će jednom ispuniti ljetni zrak ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi, te će se opet zaredati razmjena emocija kojih ne manjka na njegovim koncertima.

Osim što simpatičnog pjevača izrazito veseli vratiti se na opatijsku pozornicu koja mu je ostala u najljepšem sjećanju, uzbuđen je i zbog prvog koncerta na pozornici smještenoj nešto južnije:

“Počašćen sam što sam dobio priliku nastupiti na prekrasnoj šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Siguran sam da će koncert biti veličanstven i radujem se što ću imati privilegiju da na jednoj od najromantičnijih pozornica na Jadranu uživo izvedem neke od najljepših pjesama iz svog repertoara.“

Sergej Ćetković premijerno svojoj publici sutra poklanja novu pjesmu pod nazivom „Kofer“, s kojom najavljuje sedmi studijski album čiji izlazak planira za jesen, a novu uspješnicu opisuje ovako:

„Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu. Vjerujem da će se ova pjesma svidjeti publici i da će se mnogi pronaći u njoj.”

Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

Ulaznice su u prodaji u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.


***Sergej Ćetković was born in Titograd, Yugoslavia on 8 March 1976. He made his first contact with music when he was only seven years old. His first appearance was as a member of the youngest Montenegrin group at that time called Vatrena srca (Passionate hearts). He played piano and sang vocals. It was then when he felt the need to become a part of the professional musical life. He started his career as a singer in 1998 at the well known festival called Sunčane skale with the song Bila si ruža (You were a rose). Two years after his solo debut, he published his first CD called Kristina in December 2000. The CD was big success and young publishing company Goraton bought the copyrights from Pogorica's Hi-Fi centre and reprinted the CD with new label and started to sell it in all territories of former Yugoslavia…

Ticket alarm

Get notified about future events and happenings

Popular singer Sergej Ćetković would in near future like to visit his fans in Serbia and will try to schedule a show in Serbia. If you are interested and want to be updated, register here.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy