ROCK THE OPERA

ROCK THE OPERA

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for ROCK THE OPERA. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.JEDINSTVENI GLAZBENI SPEKTAKL

“ROCK THE OPERA” SA ZAGREBAČKOM FILHARMONIJOM

VRAĆA SE U ZAGREB U SKLOPU TURNEJE PO HRVATSKOJ

05. 02. 2022. SPALADIUM ARENA, SPLIT

06. 02. 2022. DVORANA “KREŠIMIR ĆOSIĆ”, ZADAR

07. 02. 2022. K.D. V. LISINSKI, ZAGREB

Projekt “Rock the opera” iza sebe niže uspjehe i brojne rasprodane dvorane diljem Europe. Nakon rasprodanog koncerta koncem listopada u Zagrebu, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Hrvatsku u sklopu mini turneje:

05.02. Spaladium Arena u Splitu, 06.02. dvorana Krešimira Ćosića u Zadru te 07.02. KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao I u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.