Predstava ''PREDSJEDNICI & CA''

Predstava ''PREDSJEDNICI & CA''

There are no performances available at the moment.

Get notified when we have tickets available

When is the show ''PREDSJEDNICI & CA'' back in Croatia? Find out thanks to our Ticket Alert.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Predstava ''PREDSJEDNICI & CA''. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

NOVA HIT PREDSTAVA „PREDSJEDNICI & CA“

KREĆE NA PREMIJERNU LJETNU TURNEJU:

20.07. TROGIR- kula Kamerlengo

21.07. MAKARSKA- ljetno kino

MUSIC TIME d.o.o. – SLUŽBENO PRIOPĆENJE VEZANO UZ COVID POTVRDE

Kao organizatora brojnih koncerata i predstava duž Jadranske obale i šire, naša je dužnost informirati vas, naše kupce, o trenutnoj situaciji vezanoj uz COVID - POTVRDE.

Naši će kupci moći dolaziti na navedenu predstavu pridržavajući se dosadašnjih epidemioloških mjera:

- mjerenje temperature i dezinfekcija ruku na ulazu

- evidencija posjetitelja na ulazu

- fizička distanca od 1,5 m na otvorenom tijekom predstave

- nošenje maski ako fizička distanca od 1,5 m nije moguća

ULAZ NA PREDSTAVU JE MOGUĆ BEZ COVID POTVRDA, UZ PREDOČENJE KUPLJENE ULAZNICE, SUKLADNO ODLUCI STOŽERA RH, I PRIDRŽAVANJE SVIH GORE NAVEDENIH MJERA.

Građanski stan. Večera za 5 uglednih gostiju. Pozivnicu su dobili ”bivši” – i to na poziv ”bivše”!

Predsjednici & ca iznimno je aktualna i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića, a u režiji potonjeg Kerempuhovog mlađahnog veterana. Predsjednica i predsjednici okupljeni na večeri nude gledateljima manje ili više nutricionistički harmonizirane i bogate okuse, idealan omjer između slatkog, gorkog, ljutog i kiselog, a toplo je preporučamo gledateljima koje muči neutaživa glad, kao i onima koji su siti svega. I neće vam teško pasti na želudac, a ako i padne, imajte na umu da su državni poglavari žilavi momci, čak i kad su cure pa se duže žvakanje podrazumijeva.

Pritom, spoj intrigantnih, pa i kontradiktornih i dramski potentnih državničkih osobnosti otvara pitanja koja često sami sebi postavljamo pred malim ekranima i dnevnim novinama. Vjerujemo li u bolje sutra ili je pak preciznije reći – “malo sutra”? Mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Ciničniji će reći da ne mogu pomoći ni budući, a još manje bivši. Mogu li oni, unatoč različitim političkim stremljenjima, ujedinjeni stremiti prema jednom zajedničkom cilju? Mogu li nam, dakle, oni koji su dijelom prošlosti pomoći u tkanju bolje budućnosti? Premda se radi o pitanjima na koja nemamo odgovore, kazalište nam otvara prostor za maštu ispunjenu gorkastim i ciničnim notama, upravo onakvima kakvima obiluje ova nemoguća predsjednička večera.

Satirički element Predsjednika & ce ističe mnoge apsurdnosti našeg društva, podsjeća na prošlost i sadašnjost te upozorava na neizvjesnu budućnost. Ali jedno je izvjesno – ako ste ikada poželjeli nekome od naših poglavara pokazati zube, učinite to, u Trogiru 20.7. u kuli Kamerlengo te u Makarskoj, u Ljetnom kinu 21.07.2021, sa iskrenim i širokim osmijehom. Obje predstave su sa početkom u 21h.