Pozitivan koncert

Pozitivan koncert  - Tickets

There are no performances available at the moment.

Get notified when we have tickets available

Do not miss important news about Pozitivan koncert! Register now for the ticket alert!

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Pozitivan koncert. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Pozitivan koncert, u organizaciji Udruge HUHIV i Los Angeles agencije, u svojih je četrnaest godina postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće. Dosad su na Pozitivnom koncertu nastupila imena poput Dubioze kolektiva, TBFa, Laibacha, Urbana&4, Leta3, Stereo MCa, Pipsa, Lollobrigide, Kinokluba, Stranglersa, Brkova, Svadbasa i mnogih drugih, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila dvoranu Dražena Petrovića, da bi četiri godine za redom rasprodali Veliki Dom sportova gdje se održava i ove godine.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori i zalaže za AIDS free generaciju.