00000 - Tickets

based on 5 Fan Reports.

There are no performances available at the moment.

available Fan Reports

 1. Oliver

  by Igballe Nici at Borås Svedska on 28.11.2016

  Prvi put sam vas slusala na zivo kad sam ja bila 16 gådina stara a sada sam 54. Uzivala sam i nikad necu zaboravit osjecaj kad sam slusala mog ljubimca live. Sad cu opet da vas slusam 11-03-2017 u Zagrebu. Vi ne mozete da zamislite koliko ceznjem za to vece 11 marta. Slusam vas svako vece na youtube, glas max. Sve pjesme su mi drage ali obozavam Tko sam ja da ti sudim. Ako izgubim Tebe/Poema, i Sto to bjese ljubav, Bez Tebe...... sve obozavam. Vidimo se u Zagrebu 11-03-2017. Zivim u Svedsku i zamisli koliko mi vi polepsate zivot na ovu hladnu i mracnu Svedsku.
 2. šjor

  by livijano at Koper on 23.12.2016

  u Kopru je bilu super. Sretni blagdani i Nova 2017. Što reči gdje su Oliver i njegovi Dupini uvijek je super koristim priliku da i njima poželim sve naj za blagdane i jednu jako zdravu i sretnu Novu 2017.godinu. poz
 3. Koja

  by Dejan at Zagreb on 01.03.2017

  Nikad ga nisam slusao a mnogo volim njegovu muziku....Nikad nije gostovao u Srbiji i razumem ga ......ako on nece u Srbiju mi ce mo u Zagreb....Vidimo se 11.03 u Areni nadam se predivnom koncertu. U to ne sumnjam.
 4. Dragi Oliver Dragojević

  by Zdena Oliver Janková at on 22.11.2017

  Dragi Oliver, želim da se vam ispuni uhvatiti iz mora zlatnu ribicu koja vama ispuni tri želje.1.zdravlje, druga želja zdravlje i treću želju zdravlje! To vama od srca želi vaša velika obožavateljica Zdenka iz Brna. Hvala vam za sve prekrasne pjesme i za sve sretne trenutke na koncerte u Zagreb, Maribor, Rijeci, Grossevarasdorfu i Beču. Hvala za nježnost, ljubav, sreću, čežnju, tugu, za sve predivne trenutke! VOLIM VAS!
 5. Cestitka

  by Bozidar Nukic at Zagreb on 07.12.2017

  Dragi prijatelju oliveru sretan rodendan od Bozidar Nukic iz zagreba osoba s lakom mentalnom retardacijom iz zagreba brzo nam se oporavi trebamo te jos ti si nas covjek

Artist description

Oliver Dragojević is one the most famous Croatian singers. He became popular when he performed Dalmatian chanson “Galeb i ja”, conducted by Runjić. Till the begging of the 1980’s his cooperation (“Malinkonija“, “Romanca“, “Oprosti mi, pape“, “Poeta“, “Vjeruj u ljubav“, “Nadalina“ i “Piva klapa ispo’ volta“) with Runjić made him the leading performer on the pop scene.

He started to cooperate with Zlatan Stipišić Gibboni and the result was a big hit “Cesarica”.

The next great success was his album “Vridilo je”, which came out in 2005. The next step was triumphant concert in London in Royal Albert Hall on 4.19.2010. He continued the series of great albums with the newest album “Samo da je tu” (2011) and confirmed himself as one the leading vocal interpreters in Croatia.