Marijan Ban & Diktatori - Tickets

There are no performances available at the moment.

Get notified when we have tickets available

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Marijan Ban & Diktatori. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Daleke obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo i zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Bend "Diktatori" osnovan je početkom 2004. godine u Splitu i unatrag ovih trinaest godina mogu se pohvaliti s mnogobrojnim nastupima. Jedni su od rijetkih koji su, izvodeći najveće domaće i strane hitove, uspjeli tri puta napuniti najveći zagrebački noćni klub "The Best", u više navrata su ispunili najpoznatije studentsko okupljalište, klub „Roko i Akademija“, a slično im je pošlo za rukom i u kultnim zagrebačkim klubovima "Saloon", "Sax", i "Petica".

Početkom 2007. "Diktatori" započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Marijan Ban i Diktatori održali stotine koncerata u brojnim klubovima i dvoranama, te trgovima i stadionima.

Uz nastavak suradnje sa Marijanom Banom, kao i mnogim drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović , Giuliano, Mladen Vojičić Tifa i Bobo Knežević, bend Diktatori marljivo provodi vrijeme u studiju pripremajući nove pjesme.