Kiss

Kiss

There are no performances available at the moment.

available Fan Reports

  1. Kiss - End of the road

    by Sanja at Zagreb on 09.07.2022

    Fenomenalan koncert, svaka čast ekipi KISS-a! I Dirty Honey su bili odlični! Još kada bi nas Paul Stanley počastio izložbom svojih radova u Zagrebu - vjerujem da bi i to bio poseban doživljaj.
  2. Kiss

    by Bojan at Arena on 14.07.2022

    Znači koncert koji jednostavno moraš vidjet… jesi ili nisi fan od Kuss-a ivo je nešto što se ne propušta! Fenomenalni doživljaj

Artist description

KISS dolazi u Hrvatsku! Legendarni rock bend 2022. u Areni Zagreb!

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru svoje turneje "End of the road", 9. srpnja 2022. godine, održat će koncert u Areni Zagreb!

Nakon epske i dobro dokumentirane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS 2019. godine započeo je svoju posljednju turneju. Svjetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri - tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Europe za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odgođeni za neke nove termine.

Iz tog razloga, bend sa posebnim zadovoljstvom upravo objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum - koncert u zagrebačkoj Areni 9. srpnja 2022. godine!

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... bez ispričavanja i bez zaustavljanja

*** - izjavili su KISS povodom “End Of the Road” turneje.

U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavateljima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica, a više informacija znat će se s početkom prodaje. Svi članovi KISS Army fan kluba imat će specijalnu privilegiju svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. srpnja kupiti od 25. svibnja u 10h, 24 sata prije službene prodaje, dok će službena prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. svibnja u 10h na web stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

***


Gene "The Demon" Simmons, Paul "The Starchild" Stanley, Ace "The Spaceman" Frehley and Peter "The Cat" Criss found in 1973 under the name Kiss together and launched an unparalleled career. Famous initially mainly for their unusual stage shows - they spit blood, played on smoking guitars or left to rotate the drums, to name just a few examples - they were in the course of their careers to maintain rock legends, not least thanks to such classics as "Detroit Rock City, "" I was made for loving you "or" Rock and Roll All Nite ". Frehley and Criss left the band, but Simmons and Stanley draw gmeinsam with Tommy Thayer and Eric Singer is still around the world and inspire their "Army" - this is the official fan club.