Jason Derulo - Tickets

based on 2 Fan Reports.

Ridin' Solo

There are no performances available at the moment.

Get notified when we have tickets available

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

available Fan Reports

  1. Jason Derulo

    by Karla at Arena Zagreb on 30.04.2018

    Rođen Jason Joel Desrouleaux, postao je poznat po svom dvostrukom platinastom hitu, " Whatcha Say ", koji uzorci glume Imogen Heap pjesmu " Hide and Seek ". Radio je kao tekstopisac za umjetnike poput Birdmana . Prije slave Studirao je operu i balet u Dillardovom centru za umjetnost i počeo pisati pjesme za Diddy i Danity Kane kada je imao šesnaest godina. Trivijalnost Izdavao je svoj drugi album, Future History, 2011. godine i dosegao je # 1 na UK R & B Charts. Obiteljski život Bio je u dugoročnom odnosu s Jordin Sparks, ali par se je odvojio 2014. godine. Povezano s Zaradio je svoju prvu priliku u glazbenoj industriji pisanjem i proizvodnjom pjesama za Lil Wayneovu diskografsku kuću.
  2. Jason Derulo koncert

    by Petra Rogić at Arena Zagreb on 26.10.2018

    Najbolji dan u mome životu.....kakav show..hvala Jasonu što je svima omogućio dobar provod i nezaboravnu noć.Bila sam u VIP loži i doslovno vidjela cijelu arenu i najvažnije bila sam najbliže Jasonu,malo sam bila razočarana što nisam mogla biti Gold Circle,ali nema veze..jako sam se iznenadila na pjesmi Colors i na jako dobroj atmosferi..Jason Derulo you are the part of my life...I love you😚😀

Artist description

1989 geboren, schaffte der US-Amerikaner im Jahr 2009 mit "Wacha Say" den Durchbruch und schafft es seither mit seinem energetischem Soul & R'n'B seine Fans immer wieder aufs neue zu begeistern und auf die Tanzfläche zu locken.