IL VOLO - Tickets

based on 3 Fan Reports.

Available IL VOLO tickets

available Fan Reports

 1. Il Volo Croatia fan report

  by Il Volo Croatia at on 03.08.2018

  Odlazak na koncert u Padovu 9. siječnja 2016. godine činio se kao san. Od tada jedina želja bila je da Il Volo dođe u Hrvatsku. Ono što se doživi na njihovom koncertu ne stane u nekoliko riječi. Emocija i energija koju ovaj mladi trio ima je neopisiva. Nakon Padove, uslijedila su još dva predivna koncerta u Veroni (04.07.2016. i 19.05.2017.). Trio je vrlo pristupačan i unatoč svojoj "veličini" i "popularnosti" dečki su vrlo obzirni prema svojoj publici te nađu minutu za svakoga kako bi izmijenili nekoliko riječi. Na svakom od tri koncerta pokušali smo ih približiti Hrvatskoj i evo ga... 2 godine nakon, Il Volo je napokon u Zagrebu! Toplo preporučamo odlazak na ovaj koncert :)
 2. il volo

  by vesna moravek at zagreb on 17.09.2018

  Pratim dečke već nekoliko godina.Slučano sam vidjela njihove spotove na C-music programu i oduševili su me njihovi glasovi. Fantastični su! Konačno dolaze u Zagreb!
 3. Zlatni momci sjajnih glasova

  by IL VOLO Croatia at Zagreb on 07.12.2018

  Dragi posjetitelji drago nam je i velika čast pozvati vas na najveći spektakl u našoj domovini. 21.12.2018. u naš Zagreb stižu predivni momci savršenih glasova čije pjesme gađaju u samo središte duše i srca. Gianluca,. Ignazio i Piero stižu da nam prirede nesvakidašnji spektakl stoga vas od srca pozivamo u Petak 21.12. na spektakl u Areni Zagreb. Vidimo se da uživamo u ovim predivnim ljudima.

Artist description

Free admission for people in a wheelchair. One person in a company buys a regular ticket.
Children under 3 have free admission.

Il Volo is an Italian operatic pop trio, consisting of singers: the baritone Gianluca Ginoble, and two tenors, Piero Barone and Ignazio Boschetto. They describe their music as "popera". Having won the Sanremo Music Festival 2015, they represented Italy in the Eurovision Song Contest 2015 in Vienna, Austria. They reached third place, but managed to secure a solid first-place victory in the televoting.

Ticket alarm

Get notified about future events and happenings

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy