ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA  - Tickets

Narrow your results

available Fan Reports

  1. Lijepo što postojiš Andre' Rieu

    by Carmen at Zagreb, Arena on 15.06.2017

    Oduševljena sam izvedbama slavnog umjetnika, virtuoza Andre' Rieu, orkestrom, vrhunskim solistima, prekrasnim izvedbama Straussa, romantičnim melodijama i posebnim obradama te duhovitim iznenađenjima. Teško je nešto izdvojit jer je svaka izvedba posebna, prepuna emocija, raj za dušu, bajka... Lijepo što postojiš Andre' Rieu!

Artist description

Međunarodna superzvijezda André Rieu vraća se u Hrvatsku u 2022.

25. studenog 2022., Arena Zagreb

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021., od 11:00 na www.andrerieu.com i www.eventim.hr


André Rieu, nizozemski "Kralj valcera", koji je klasičnu glazbu učinio dostupnom svima, sa svojim Johann Strauss orkestrom ponovno će nastupiti u Zagrebu 25. studenog 2022., u sklopu svjetske turneje. Početkom prosinca Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra proslavili su povratak na pozornicu s 4 rasprodana koncerta u Lisabonu na kojima je bilo prisutno 48.000 posjetitelja. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

“Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu 25. studenog 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i naravno fantastične glazbe. Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenom u Areni Zagreb. Ostanite zdravi I puno ljubavi iz Maastrichta!” – izjavio je Rieu.

André Rieu čvrsto vjeruje da je klasična glazba stvorena da u njoj svi uživaju. Njegov novi album “Happy Together” (CD/DVD) je upravo izašao i dostupan je, a slavi život, radost i sreću. Na njegovim koncertima naći ćete publiku kako se smije, plače, pjeva i pleše. Njegov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Prekrasni kostimi, brojni međunarodni solisti, romantična svjetla i puno humora čine koncerte Andréa Rieua savršenom zabavom za cijelu obitelj.

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021., od 11:00 na www.andrerieu.com i www.eventim.hr


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. U slučaju da posjetitelj nema važeću Covid potvrdu ili važeći negativni Covid test na dan koncerta ulaz na koncert nažalost neće biti moguć, a kupac nema pravo na povrat novca sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača.


Djeca do tri godine ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.


André Rieu, the Dutch violinist and orchestra conductor has sold more than 30 million albums worldwide. Together with his 50-member Johann Strauss Orchestra, he performs on his tours on all five continents.

André Rieu: "Even as a child I was enormously fascinated by the world of music. My father was a conductor and I still remember the bombastic sound of the orchestra, the many bows that faced in the same direction at the same time always. I thought it was gorgeous! However, I was surprised at the somber atmosphere during the concerts. Everyone made such a serious face, no one was allowed to clear his throat, let alone laugh, even though so much joy emanated from this music! The waltz enchanted me so much, that it became in a sense my life rhythm several years later: a musician's life in three-quarter time. Today I play with my own orchestra so much more than just waltz. My dream is to take all sorts of classical music to a wider audience. "

Official website: www.andrerieu.com