ACO PEJOVIĆ

ACO PEJOVIĆ  - Tickets

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for ACO PEJOVIĆ. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Naljepši poklon za Valentinovo je glazbeni spektakt jedne od najsjajnijih regionalnih zvijezda Ace Pejovića koji će se održati u Areni Zagreb 11. veljače 2023. u organizaciji koncertne agencije LION EVENTS!

Aco Pejović je posljednih godina odradio niz uspješnih koncerata na stadionima i u dvoranama diljem regije, a ovaj pred samo Valentinovo mu je prvi takav u Hrvatskoj!

Svoju mega popularnost Pejović je zaradio snimajući pjesme za potrebe filma Toma Zdravković, autobiografije o legendi narodne glazbe s kojom ga mnogi istinski obožavatelji i poistovjećuju, što mu je simbolično i kruna uspješne karijere koja traje više od 30 godina.

Ne sumnjamo kako će prepuna zagrebačka Arena 11.02.2023. uživati uz popularne hitove poput ''Ponoć je'', ''Da si tu'', ''Seti me se'', ''Oko mene'', ''Godina i jače'', ''Poplava'' i mnoge druge.


Djeca do 6 godina ulaze besplatno, ako sjede roditelju u krilu.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno te su smješteni na donjim tribinama na ulazu u sektore, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.