ROKAJ FEST, U NAJAVLJENOM OBLIKU, SE OTKAZUJE


SLAYER, MASTODON I GOJIRA U VELIKOM DVORIŠTU JEDINSTVA (MOČVARA) U PETAK, 8.6.2012.


Zagreb, 19. svibnja 2012. - Rokaj Fest, na veliku žalost organizacijskog tima, neće se održati u predviđenom obliku i s najavljenim line up-om. Nezadovoljavajuća prodaja ulaznica uzrokovana, očito, teškom financijskom situacijom u zemlji dovela je do otkazivanja postojećeg koncepta festivala.


Rokaj Fest tim pokušao je na sve načine spasiti ovogodišnji festival, prilagođavajući i smanjujući raznim akcijama već ionako prilično nisko postavljenu cijenu ulaznice, no i takvi potezi nisu se pokazali učinkovitima.


Duboko smo vjerovali da ovakav program uz ovako pristupačne cijene ulaznica može proći, no nažalost kriza je izgleda ipak prevelika.


Kako je Rokaj prema svojoj publici uvijek bio otvoren i krajnje iskren, tako i ovoga puta nismo htjeli zamotavati istinu u razne tehničke razloge otkazivanja, bolesti izvođača ili nešto treće. Istina je da ovogodišnji program na postavljenoj lokaciji i uz izrazito povoljne cijene ulaznica, nije pobudio dovoljan interes za realizaciju festivala.


SLAYER, MASTODON I GOJIRA U VELIKOM
DVORIŠTVU JEDINSTVA I MOČVARI


Da ostanemo fer do kraja, proveli smo sate i dane razgovarajući s izvođačima i dijelom naše publike u cilju nuđenja barem dijela programa koji je trebao biti na Rokaju. Taj dio je paket Slayer / Mastodon / Gojira, koji će nastupiti u Velikom
dvorištvu Jedinstva u petak 08. lipnja. S punim setovima, ova 3 banda ponuditi će paklenu višesatnu zabavu onima koji preferiraju takav zvuk i koji su svoje Rokaj ulaznice i kupili zbog tih bandova.

Nakon te furiozne svirke u Velikom dvorištu Jedinstva, u klubu Močvara biti će nastavljen program u formi metal after partya uz nekoliko žestokih domaćih bandova, čija imena ćemo objaviti uskoro.


POVRAT NOVCA


Svi kojima taj program nije dovoljno privlačan, dobiti će naravno povrat novca za svoje Rokaj ulaznice.


Povrat novca, isključivo na prodajnim mjestima gdje su one kupljene, počinje u petak 25. svibnja i traje 10 dana, zaključno s nedjeljom 03.06. navečer. Svi koji imaju dnevne ulaznice za četvrtak ili festivalske ulaznice, moći će ostvariti povrat novca u iznosu koji su platili za ulaznicu.


Oni s dnevnim ulaznicama za petak ili festivalskim ulaznicama, koji žele 08.06. na Slayer/Mastodon/Gojira paket, ulaznicu ne moraju vraćati već im ona vrijedi za ovaj koncert.
Ukoliko pak ovaj program ne smatraju dovoljno zanimljivim, također mogu svoje ulaznice vratiti na prodajnom mjestu gdje su kupljene i dobiti natrag puni iznos.


NOVE ULAZNICE ZA 8.6.


Oni koji do sada nemaju niti jednu verziju Rokaj Fest ulaznica, a zanima ih koncert Slayer / Mastodon / Gojira, moći će, od ponedjeljka 21.05., kupiti nove jedinstvene ulaznice po cijeni od 190 kn na službenim prodajnim mjestima Rokaja, samo za taj jednodnevni događaj.


Koncert u Velikom dvorištu Jedinstva bit će limitiranog kapaciteta.
Rokaj fest još se jednom zahvaljuje svima koji su ga podržali u nastojanju da se s orginalno zamišljenim konceptom vrati na scenu. Hvala svim izvođačima, medijima na nesebičnoj podršci, sponzorima i brojnim udrugama koje su stale uz nas.


Nažalost, planirani povratak nije uspio i koncert u Velikom dvorištu Jedinstva i Močvari 8.6. je pokušaj da barem na jedan dan publici priuštimo okus Rokaja.
 
Nazaj na News seznam