Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Croatia Match Cup Poreč 2017 održava se od 25. do 28. svibnja u uvali Peškera, jednoj od najljepših jadranskih uvala. Tijekom ova četiri dana posjetitelji će osim u napetim dvobojima jurećih katamarana, na kojima će se natjecati i zlatni hrvatski olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić, moći uživati u bogatom cjelodnevnom programu te večernjim koncertima najzvučnijih imena regionalne glazbene scene. Fusion zalogaje hrvatskih gastro posebnosti upotpunit će široka ponuda domaćih vinara, dok će se najmlađi moći zabaviti u aktivnostima osmišljenim za njih!  

Pod zvjezdanim nebom Poreča, uz šum valova i pogled na stoljetnu gradsku jezgru, u uvali Peškera nastupit će:

25.5., četvrtak - ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

26.5., petak - BALAŠEVIĆ tribute band - Neki novi klinci (ulaz slobodan)

26.5., subota - ZABRANJENO PUŠENJE (ulaz slobodan)

26.5., nedjelja - Simon & Rovinj Music Lab (ulaz slobodan)

Ulaznice je moguće nabaviti po cijeni od 70 kn za koncert Željka Joksimovića dok je na sve ostale koncerte ulaz slobodan!

Neponovljiva atmosfera jedinstvenog porečkog ambijenta udahnut će sasvim novi život legendarnim hitovima, a spektakularna scenografija, upotpunjena zvjezdanim nebom i prirodnom akustikom zaljeva, dodatno su jamstvo provoda za pamćenje. Zato svoje ulaznice za koncerte nabavite odmah i postanite dio glazbene povijesti koju ćemo ispisati zajedno!

Više informacija potražite na croatiamatchcup.hr, na službenoj Facebook stranici, YouTube kanalu te Instagram profilu.