Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

LET 3, PHANTASMAGORIA I EoT NA FINALNOJ VEČERI FESTIVALA VELIKA ROCK EKSPLOZIJA U PETAK 6. LISTOPADA U ZAGREBAČKOM BOOGLOO CLUBU

U petak 6. listopada će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održati finalna večer ovogodišnjeg, jubilarnog, desetog po redu, festivala Velika Rock Eksplozija. Na toj finalnoj večeri, nazvanoj „Grande finale“ će nastupiti neponovljivi, definitivno jedan od najboljih i najzanimljivijih bendova sa ovih prostora, riječki Let 3. Let 3 su davno dokazali da nisu samo bizarni, bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava koja je, iako dolaze iz punk i alter scene, u samom vrhu glazbene scene sa ovih prostora već čitavih trideset godina konstantno iznenađujući sa svojim projektima i performansima. Pored toga su objavili šest studijskih albuma sa koji također spadaju u sam vrh ovdašnje glazbene scene sa kojima su dobili cijeli niz prestižnih glazbenih nagrada. Kao posebni gosti će prije Leta nastupiti ozloglašeni zagrebački mračnjaci Phantasmagoria koji se polako ali sigurno vraćaju na scenu.  Phantasmagoria djeluje od 1988. godine, a najveći uspjeh postižu početkom devedesetih kada su bili u samom vrhu alter rock scene na ovom području, često svirajući i izvan zemlje. Nakon dugo vremena će ponovno zasvirati sa Let 3 sa kojima su u početku karijere vrlo često dijelili pozornicu i predstaviti dio novog kao i starog materija. Kao uvod u ovaj spektakl će nastupiti nove snage hrvatskog rock 'n' rola, karlovački alter punk rock metal band EoT koji je početkom godine objavio svoj album prvijenac „Defibracija“ za izdavačku kuću Spona koja ih je otkrila baš na nastupu newcomera na Velikoj Rock Eksploziji.

Vrata će se otvoriti u 20:30, a EoT će se popeti na pozornicu u 21:00. U 22:00 će zasvirati Phantasmagoria, a u 23:00 će svoj spektakl započeti Let 3. Nakon koncerta će se nastaviti Novi Val Party na kojem će Tomi Phantasma i Schultz puštati novovalne i ostale hitove sa ovih prostora.

Cijena ulaznice iznosi 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Ulaznica samo na Novi Val Party će koštati 20 kn i moći će se kupiti samo na ulazu. Posjetitelji koncerta će moći slobodno ostati na partiju nakon koncerta.

 

Osobe u invalidskim kolicima i djeca plaćaju punu cijenu ulaznice.

Karta
  • Boogaloo Club

    Ulica grada Vukovara 68
    10000 Zagreb

    Ulica%20grada%20Vukovara%2068%2C%2010000%2C%20Zagreb%2C%20Croatia